GSC Portal Hasan Şaş'tan Selçuk İnan İtirafı

Alakası yok. Yanındaki adama top atamamakla ne Sneijder'in ne de Drogba'nın alakası yok. Üstelik milli takımda da kötü oynuyor.

belki diziliştenden olabilir ama selçuğun problemi özgüven kesinlikle . sneijder ve drogba geldikten sonra liderliğini kaybetti. top bile sürmekte kararsız kalıyor. kapasitesi tabiki var ama sahaya yansıtamıyor .

Özgüvenini neden kaybedecek abi ya, senden daha iyisi geldi ise daha cok calısacaksın. Rekabet her zaman iyidir, insanı gelistirir.

Selcuk bence rahatlık yüzünden böyle oldu. Baktı benden formayı kapacak topcu yok tembellige vurdu. Hala daha yedek oturtulamıyor.

Özgüvenini neden kaybedecek abi ya, senden daha iyisi geldi ise daha cok calısacaksın. Rekabet her zaman iyidir, insanı gelistirir.

Selcuk bence rahatlık yüzünden böyle oldu. Baktı benden formayı kapacak topcu yok tembellige vurdu. Hala daha yedek oturtulamıyor.

bende futbol oynuyorum bana öyle oluyor yani. en basit örnek duran topları bile rahat kullanamadı bu adam .özgüven gerçekten önemlidir. inşallah eskisi gibi olur . yedek oturtmak bir çözümse yedek kalmalı .

şaş yine bir cacıktan anlamıyorum ben diye bas bas bağırmış şu yorumuyla
ulan adam fizik olarak bitmiş, zombi gibi yerlerde sürünüyor
bunun sneijderle drogbayla ne alakası var
güçlü futbolcu, kendine bakan futbolcu hangi pozisyona koyarsan koy böyle rezil futbol oynamaz
gölge savunma yapmaz, böyle rezil gol yedirmez
şu ülkede futboldan gram anlamayan cahil cühelayı sırf futbolcu eskisi olduğu için televizyonlara dolduran zihniyetten tiksinti geldi artık

Aynen öyle. Ya bunun en iyi örnegi Dortmund daki Grosskreutz dur. Yetenek desen yok, adam kazmanin teki ama kaninin son damlasina kadar savasiyor. Adam simdiye kadar her pozisyonda oynadi(Evet kaleye bile gecmisligi var, kalecileri kirmizi yediginde).

Ben daha bu adamin bir defa gikini cikardigini görmedim. Adamda bir kere taraftar ve Dortmund sevgisi var. Onlar icin herseyi yaparim diyor.

Bir de bizdeki sözde kaptan ve sözde karakterli adama bak. Yok Sneijder bozuyormus, yok Drogba bozuyormus, yok frikik atamadigi icin üzgünmüs.

Tam dayaklik vallah. Baska birsey demiyorum.

Sneijder ve Drogba gelmeden once de bitikti ikinci yilinda.

Sneijder geldikten sonra daha geride kaldığı için 13 gol, 15 asistlik performansını artık göremeyiz.

Ikinci senesinde Sneijder gelmeden once 17 haftada uc gol atmis, uc tane de asisti var. Sneijder geldikten sonra da uc gol ve uc asisti var.

Son düzenleme:
İsterse en sevdiği pozisyonda oynasın yine dökülür. Kafasında futbolu bitirmiş adam.

Biraz sola geriye kayınca pas atamıyor my anlamadım, ne saçma bir yorum.

100 macta topu önüne alıp dikine bir tane top bile atamamanin ne Sneijder ne drogba ne 4-3-3 ne 3-5-2 hiç bişeyle alakası olamaz bu adam kendini fiziksel ve psikolojik olarak maçlara hazırlamıyor çok belli

Ben de bir nebze zamanında dillendirmiştim. Yani sistem diziliş falan olayı oyuna etkisini azaltabilir falan hesabı.
Ama bu kadar da değil. Yani Selçuk sahada yürüyor. Bunu da mı Sneijder etkiledi. Gazozuna hap mı attı. :red:

100 macta topu önüne alıp dikine bir tane top bile atamamanin ne Sneijder ne drogba ne 4-3-3 ne 3-5-2 hiç bişeyle alakası olamaz bu adam kendini fiziksel ve psikolojik olarak maçlara hazırlamıyor çok belli

Bence fizik olarak eksiği çok yok her maç 10-11 arası koşuyor.Fiziği eksik değil ama kafa olarak sahada değil.Mehmet Demirkol ''sahada ne yaptığını bilmiyor'' diye bir cümle kurdu ki %100 katılıyorum kesinlikle mental açıdan bitmiş durumda ve oynatarak kazanabileceğimiz durumuda geçti bu sorun biraz yedek beklemesi lazım

2012:2013 sezonunda Selcuk kötüydü diyenler klasik abartmayi seven Türk kitlesidir. Melo´nun cidden kötü oynadigi tek dönemdi, ama eger bu iki kilit isim kötü oynadiysa (Selcuk,Melo), ve Burak cöpse bu takim nasil CL´de gruplardan cikip, ayni zamanda Türkiye´de lider konumundaydi ??? Ujifalusi sezonu kapamis, Elmander sakat, sol bek icin Riera kullanilmis... Bunu o basarili konumu kücümsemeden, hic kimse aciklayamaz...

Selcuk Inan sistem adamidir, kendisi topu alip kolay kolay birsey yapamaz. Su an bir özgüven kayibi var, ama futbolculuk konusunda okadar farkli bir oyuncu hic bir zaman olmadi. Selcuk Inan´i negatif olarak etkileyen Sneijder degil, Drogba, Sneijder ve Burak üclüsü oldu... Bu konuda Hasan hakli, bunu ben aylardir yaziyorum zaten. Ancak bunun kenarda oynamasi ile bir alakasi yok.

------------Burak Yilmaz--------Didier Drogba----------------
---------------------Wesley Sneijder------------------------

Burak oyun karakteri geregi, Drogba yasi geregi, ve Sneijder´in mac eksigi geregi topa karsi oyunlari SL (süper lig) düzeyinde bile zayifti. Bu üclüyü oynatmak icin zamaninda Terim baskili futbolundan taviz verdi. Ama oyunu dengelemek adina bu sefer 3 tane merkez orta saha oyuncusu kullanildi arkalarinda...

Selcuk Inan-------Felipe Melo------Hamit Altintop

Hamit orta sahada alan daraltma konusunda en efektiv oyuncumuz, ondan sonra bu konuda Selcuk geliyor. Fiziksel olarak ikili mücadelerde bir Melo asla olamaz, onun gibi hamle yapamaz, ama alanlari daraltmayi bilen bir oyuncu, oyun zekasi yüksek. CL´de o sezon interceptions konusunda lider oyuncu Selcuk Inan oldu...

Bu düzen Selcuk´un ofansif anlamda verimini düsürmeye basladi... Bu sadece Gol ve Asist ile ölcülmez, ayni zamanda ileri dogru oynadigi oyun etkilenmeye basladi. Daha önce ise Selcuk cok degisik kullanildi...

---------------------Necati Ates---------Johan Elmander--------------

Emre Colak-------Selcuk Inan------Felipe Melo---------Engin Baytar

Necati ve Baros bile topa karsi oyunda Burak´dan daha etkili. Bu düzen Selcuk Inan´i rahatlatiyordu, ve o yüzden oldugundan cok daha iyi gözüktü. O sistemin icinde parladi. Kadro bir bütün olarak cift yönlü oynuyordu, öyle bir asiyi tutturmak kolay degil. O sistemde her oyuncu oldugundan iyi gözüktü bence, buna Melo´da dahil. Bir daha okadar gol kolay kolay atamaz, o sezon nerdeyse en golcü oyuncumuz o oluyordu. Aynisi Selcuk icinde gecerli... O seviyeye o da birdaha ulasamaz. Melo bile o sezon verdigi ofansif katkiyi hic bir daha veremedi.
Sen simdi bir oyuncuya defansif anlamda daha fazla yük verip, ofansif olarak ayni randimani vermesini bekleyemezsin.

biraz hafizanizi kurcalayin. Selcuk ilk geldiginde begenilmiyordu pek fazla maclarda. Elestiri aliyordu, ne zaman bu düzen oturdu, taraftar Selcuk´u sevmeye basladi.

Bizde Nuri Sahin oynasa herkez agiz birligi ile cöp ilan eder, bu Selcuk neden bukadar sevildi merak etmiyorum. Cünkü biliyorum. :red: Demek istedigim 2012/2013 icinde Selcuk kötüydü diyenler, bu adamin oynadigi topu begenmiyordur.

Son düzenleme:
Selcuk İnan Galatasaray'ın evladı, 3 kuruş maaşa oynuyor tabiki suç onda olmayacak.

Hasan şaş'ırmışın. (Murat Kosova style)

Geri
Üst Alt