Hasan Yavuz Bakır: "Galatasaray'a puan kaybetmemiz sürpriz olacak"

Hasan Yavuz Bakır:

"Biz aslında kaybedilen puanlardan ziyade, kaybedilen güvene üzülüyoruz. Bencil olmadan, bütün futbolun paydaşlarının adaletli yönetimlerle ilgili uzun zamandır, ciddi bir şekilde kaygı duyuyor. Puan kaybedebiliriz. Kaybedilen puandan ziyade, sahada bugün güven kaybı oldu. Gencecik çocuklar sahada, onların emekleri çalındı. Biz bunu daha fazla önemsiyoruz. Bizim takımımız puanları toplamaya devam eder. Güveni nasıl tahsis edeceğiz? Kendimize bunu soruyoruz"

"Yediğimiz golden önce, çok net bir şekilde faul olduğu gözüküyor. Onun dışında maç içerisinde birçok pozisyonda benzer şeyleri görebiliyoruz. Galatasaray'a karşı sahadaki mücadeleyi önemsiyoruz. Herkes farklı bir şekilde yorum yapabilir. Ama bir kez çağrımı tekrarlamak istiyorum, biz güven ortamının tahsis önemini daha fazla önemsiyoruz. Güvenin tesis edilmesi uzun zaman alacaktır. Son yıllarda Rizespor ile Galatasaray maçlarına baktığınızda hep hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Biz Galatasaray'ı her zaman tebrik ediyoruz. Herhangi olumsuz bir cümle sarf etmiyoruz. Biz futbolun bütün paydaşlarının Anadolu takımlarına saygı duymasını bekliyoruz."
ne anlatıyor bunlar ya

ahahahahha nasıl da koyduk ama

SANSÜRCÜ ÇAY TV VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ HASAN BAKIR’A SPORSEVER YURTTAŞLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Mart ayında 90+3 adlı spor programında Ç.Rizespor yönetimine eleştiri yapıldığı için programa erişimini engelleyen ve program yayınını kaldıran Çay Televizyonu genel müdürü, Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Çaykur Rizespor Kulübü Yön. Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter olan Hasan Yavuz Bakır’a program yapımcılarının yanı sıra Rize spor taraftarları adeta ateş püskürmüş, bahse konu programa telefonla bağlanarak Ç. Rizespor yönetimini eleştiren Fatih Sultan Kar da “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” Çay TV’de 90+3 programına telefon ile katılmış, tamamen spontane bir şekilde açıklamalarda bulunmuştum. Buradaki açıklamalarından dolayı program yapımcılarının sorumlu tutulmasını oldukça komik buluyor, duyulan rahatsızlığı çok sesliliğe tahammülsüzlük olarak niteliyorum. Program yayından kaldırılmasını sağlayan Rizespor Yöneticisi Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ın Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı olması işin en komik tarafıdır. Bakır kısa bir süre önce bir toplantıda “yerel basın Susturulamaz” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Sen susarsan, ben susarsam, o susarsa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.” Sözleriyle eleştirmişti.

Ismarlama açıklama yaptırmışlar şaka gibi lan lige bak. Tag bile yoktu açıklama yaptırıp gündem yarattılar.

Kireçli sudan yapılan çay gibi gıdım zevk vermiyor lavuklar.

Şu maçta bizim lehimize hakemlik ne var da yaygara koparılıyor?..Zaha' nın pozisyonuna faul denirse futbolda rakibe her temas faul olmalı o zaman, kaldı ki pozisyon ceza sahası dışında. Abdülkerim rakibe yandan hafif yüklenmeyi topa ayağını uzatırken yapıyor, rakip oyuncu güç ve denge yönünden zayıf kaldı diye faul olmaz; önce yüklenip rakibi bozduktan sonra topa uzansa faul olurdu. Yayıncı kuruluşun hakem eskisi leş yorumcuları da oy birliğiyle buna faul dedi, inanılır gibi değil. Hakemin yanlış faul kararlarının çoğu da bizim aleyhimize idi. Aleyhimize alakasız faul de verdi, lehimize vermesi gereken birçok faulü de atladı. Hele Demirbay' ın iki kolundan geriye doğru çekilerek sırtüstü yere serildiği pozisyonu devam ettirmesini istemsiz gülerek izledim; Önemli bir atak gelişecekti, devamında RS üçe üç ciddi kontra fırsatı yakaladı. Golü atamamalarına en çok hakem üzülmüştür, gayreti boşa gitti diye...

İnsanın futbolu ve ligi takip edesi kalmıyor böyle aşağılık kampanyaları gördükçe. Amaç da bu galiba...

Dünya devi rizesporu sürpriz bir şekilde mağlup ettik (!) kendimizle ne kadar kıvanç duysak az

Son düzenleme:

Lan p.ç kurusu Fenerbahçe'den beş tane yediğinde hayallerin yok muydu! Oynadığın oyundan utanmadın mi! Güveniniz sarsılmadı mi! O çocuklara oynamayın dediğinizde hiç mi emeklerini düşünmediniz!

HUKUK YOK MEMLEKETTE! AĞZI OLAN KONUSUYOR YAPTIRIMI YOK DİYE BÖYLE HAVLIYORLAR! SUÇ ONLARDA DEĞİL TFF VE HUKUK SİSTEMİMİZDE!

Geri
Üst Alt