Haşin A Haber Muhabirinin Trajikomik Maceraları

Erman Türker Bir de bana laf ediyorsun niye döndün diye, şu dünyaya bir kere gelmişim böyle olaylardan mahrum mu kalaydım ?

Moralim sıfırdı bugün gülmekten karın kası yaptım. :D :D

Ağabey hava alanı olmasa uçağı nereden uçuracaksın ? Şu muhalif bakış açını biraz değiştirmen gerekiyor. Aristo mantığı ile düşünme rica ederim.

Sen böyle deyince aklıma yeni öğrendiğim bir mevzu geldi. Bizim ara dönemdeki geçici iktidarda bakanlık yapanlardan birisi Suriye'den gelen Türkmenlerle toplantı yapmış gerekirse uçak verelim demiş konuşma sırasında bir kaç defa. Sonunda Türkmenlerden biri bakanım uçağı verin vermeyin demeyiz de demiş onu kullanacak adamı da gönderin demiş :)

Sen böyle deyince aklıma yeni öğrendiğim bir mevzu geldi. Bizim ara dönemdeki geçici iktidarda bakanlık yapanlardan birisi Suriye'den gelen Türkmenlerle toplantı yapmış gerekirse uçak verelim demiş konuşma sırasında bir kaç defa. Sonunda Türkmenlerden biri bakanım uçağı verin vermeyin demeyiz de demiş onu kullanacak adamı da gönderin demiş :)

Ahahahahah :D

@Erman Türker Bir de bana laf ediyorsun niye döndün diye, şu dünyaya bir kere gelmişim böyle olaylardan mahrum mu kalaydım ?

Moralim sıfırdı bugün gülmekten karın kası yaptım. :D :D

Uzun bir aradan sonra bugün çok güldüm bende gerek açılış, gerekse fikonun konuşması şimdi bir de bu :D Başımıza bir şey gelmese bari

Tam konuya Mehmet ve Ozan ağabeyi çağıracaktım ki olaya çoktan el atmışlar zaten.

Ağabey hava alanı olmasa uçağı nereden uçuracaksın ? Şu muhalif bakış açını biraz değiştirmen gerekiyor. Aristo mantığı ile düşünme rica ederim.

Havaalanı olmadan uçağı uçurmak, videonun sonundaki dangozun yaptığı şekilde aklı olmadan düşünmek gibi, sen de haklısın :D

Şakadır diye ümit ediyordum ama bildiğin gerçekmiş. :DD

şahanın zamanındaki skeçlerine benzemiş. hahaha cahillik paçalarından akıyor bu koyunların :D

Şakadır diye ümit ediyordum ama bildiğin gerçekmiş. :DD

Bu gün tüm gün şaka gibi geçti. Yapımda yayında emeği olan Fikrop başkanımıza, Beşiktaş camiasına ve tüm A Haber ailesine teşekkür ederiz. Güray'ın dediği gibi başımıza bir şey gelmese bari :D

Iceriye caya davet etselermis keske.O zaman ... gibi kalirdi.

Elleri titriyor adamın o kadar rahatsız olmuş :D :D

Hey Allahım ya bir de Almanya'ya uçmuşlar haber yapmak için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Elleri cebinde bakın :asd22: sanki yanındaki cansız manken :D

Yer değiştirilse güvenlik Türk, muhabir Alman olsa gelip o hareketi yaptığı an tekme tokat dalmıştı güvenlik :D

Elleri titriyor adamın o kadar rahatsız olmuş :D :D

Hey Allahım ya bir de Almanya'ya uçmuşlar haber yapmak için.

Can, sen basın özgürlüğünün bu denli engellendiği bir ülkede nasıl yaşıyorsun kardeşim ? Kaç kurtar kendini oralardan. Sana da yazık.

Bir de 9. dakikada tercüman amcanın bırak şu malı der gibi hareketi var orada koptum :D

Can, sen basın özgürlüğünün bu denli engellendiği bir ülkede nasıl yaşıyorsun kardeşim ? Kaç kurtar kendini oralardan. Sana da yazık.

Bavulları toplayayım ben en iyisi. Kendime yediremem ben bu lekeyi, basın özgürlüğü yoksa bende yokum.

Bir de utanmadan ellerini cebinden çıkarmadan konuşuyor bu nasıl hareketlerdir böyle olur mu hiç :D

dayı ne anlatıyo anlamadım ama söylediklerine o kadar inanmışki ben ikna oldum.

en bomba kısmı es geçmişsiniz.. :D

2:05 civarı "basın özgürlüğümüzü sonuna kadar kullanıp onları rahatsız edeceğiz" demiş kamil :D:D:D

basın özgürlüğünün ne demek olduğunu bilmeyen basın mensubu :asd22:

İzlerken ben :D

989.gif

Geri
Üst Alt