Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Çok yapmacıkulan şuna çok gülmüştüm ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yapmacıkulan şuna çok gülmüştüm ya![]()
bu tımur tam bır futbol cahılıymıs yalnız soruları bılememesını gectım yanlıs oldugu barız sıkları secıyor soruları yanıtlarken
bu tımur tam bır futbol cahılıymıs yalnız soruları bılememesını gectım yanlıs oldugu barız sıkları secıyor soruları yanıtlarken
Mbappe'yi de bilmesi lazımdı. La Liga'da forma giymeyen futbolcuya da gitti Felipe Melo dedi herif 
Alican bey pek stabil bir herif degil dogrusu
Ne paylaştı?O şener paylaşımından sonra bu vatandaşın kanalını da alayını da sildim.Çok yapmacık ve boş bir adam.Adam kelimesi insan olduğu için kullanıldı
güzel ve açıklayıcı bi video olmuş.
gscimbomu okuduklarını biliyorum benden hesabımı şifresini istemişti.Klasik etkileşim hastaları, rüzgar nereden eserse o yöne göre yorumları değişine tipler.
O Alican mıdır nedir Beşiktaş kaybetme serisine girdiğin den beri bir tane vidyo yapmadı Beşiktaş’ın yendiği maçlarda ne analizler kasıyordu yok geçiş oyunuymuş yok top rakipteyken formasyon değişiyor muş ghezal ortaya geçiyor muş rosier Kanada kaçıyormuş.ne bunlar abuk subuk videolar yapan heriflermi