Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ben oynamam, benim yerim CL demişOliviera ne ayak anlamadım. Kaan oynasın işte torreira önde basiyordu
ligde o kadar yüksek pres oynamıyoz oynamayalım da zatenOliviera ne ayak anlamadım. Kaan oynasın işte torreira önde basıyordu
Tutan yerleri bozma defanstta yaptığın gibi
Senin sorunun önde kardeşim
Tutan yerleri bozmasın. Önde değişiklik yapsın yapacaksa. defanstta bir bozdu bizde bozuldukkaan ben oynamam, benim yerim CL demiş
Oliviera inşallah kız gibi oynamazligde o kadar yüksek pres oynamıyoz oynamayalım da zaten
kalite daha önemli
Oliviera inşallah kız gibi oynamaz
ağlama. Gs galip gelecekTutan yerleri bozmasın. Önde değişiklik yapsın yapacaksa. defanstta bir bozdu bizde bozulduk
raporladım @Recep TimurOliviera inşallah kız gibi oynamaz
İnşallah. Herşey GS icinağlama. Gs galip gelecek
gol atamıyor malesefAslinda 10 kisi oynattigi yok, sakat haliyle bile diger hucum oyuncularindan daha cok mucadele ediyor ve topu iyi dagitiyor. Cevre kontrolu muazzam cunku. Ama topa vuracak gucu kalmamis igneyle oynaya oynaya asil problem orasi maalesef.
Oliviera devre arası Arabistan'a gitsin oranın en iyi 8 nosu olurHarika ve İdeal kadro. Kaan harika oynuyor ve çok beğeniyorum ama içten içe Sergio Oliveira bu takımın 8 numarasıdır kardeşim ! demeden edemiyordum. Angelino harika oyuncu ama mecburen Kazım oynuyor. Geri kalan kadro zaten ideal. Baya memnunum. Başarılar Galatasarayım
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
izle ve gör
UzaKerem mi?![]()