- 30 Temmuz 2009
- 12.323
- 6.574
- 1.823
33 yaşındayım, 20 yıldan fazladır Galatasaray maçı izlerim, ben böyle kötü kadro tercihi görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan antrenmanı yemeden oynamalıydı 2-3 haftaya körelirOkan buruk sözde kafasinda yeni transferlere güc gösterisi yapiyor, patron benim, daha yeni geldin hemen forma vermem diye, görende cidden bir forma adaleti var beyimizin, adalet terazisi bozulmus. Kesin macdan önce sara icin hazir degil ondan yedek basliyacak diyecektir, yürü git ingiltere ikinci ligdeki.oyuncularin hepsi daha kondisyonludur.
hatay çş oran kaç
Şenol Güneş zamanında bjk taraftarı sa bu durumdan şikayetçiydiYaw Hatay saat 20.00de adam getirse 21.00da bizim maça çıkarırdı ..Şu iş bir tek bizde var bir tane hazır oyuncu da gelmiyor mu herkes mi sakat
Abi 'ufak bir agrisi var' demeyin bari dalga gecer gibi. Ondan sonra 'tiriftirimiz bizi givinsin' diyorsun. Ya sen sana dürüst olmayan birine güveniyor musun ki bizden bunu istiyorsun. Şeffaf olun, neyse onu söyleyin, ayıp ya.Jelert yedeklerde bile yok rezalet vallaha
bu okanla napacaz20m verdiğimiz topçuyu da bekletmezsin ama
ula zorlu center sandık dedim o bile insafa geldi diye20m verdiğimiz topçuyu da bekletmezsin ama
Buraya dogru gidiyorum bende artik. Biktirdi bazi ṣeylerdeokan buruk kovulmalı