Hatayspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sara ikinci yarı girer rahat olalım
Hoca da haklı anasını satayim geçen sene 102 puan toplamış takımı bi anda kesemezsin sezon içinde kesin lazım olacak o adamlar sana. Bu hafta olmadı haftaya 11 başlar hazır olan adam

O değilde bu jelert nerde ya almadık mı olm biz bu adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne dubuası hocam Sara nerede ? Tazminat mı kovalıyorsun gerçekten anlamıyorum seni.

Bir de hocayı korumak, forma adaleti olduğu için “Boey’e korkmadan formayı verdi” vs demezler mi? Ulan Dubois sakatlanmasaydı sahanın ortasına sıçsa bile Boey’e şans vermezdi. Bir de bu adamın genç falan kazanacağını düşünenler var. Emin az bile yaptı..
O dönem takımla idman yemediği için en diri o vardı, iyi hazırlamıştı kendini. Yükleme yapılmadı falanda denilemez, sene sonuna kadar 90 dk en çok koşan adamdı.

Dubois sakatlanmasaydi harbiden oynatmayacakmis boey i kanaat getirdim buna. Durgun skor katkısı sıfır temposuz sağ bek fetişisti olan bir hocamız var.

Konuşulanlar dışında asıl İlerideki Icardi, Mertens, Ziyech üçlüsü facia bence. Mertens iyi niyetli ama bitik. Diğer ikisi futbolu bırakmış gibi zaten malum.

Okan hoca yeni transferi oynatınca ceza almıyorsun hoca. Ayrıca Jelert bütün hafta antrenmanlara katıldı en kötü yedekte neden yok acaba?

Mertens icardi ikilisi bugün de leşleri oynarsa ve haftaya tekrar 11 çıkarlarsa en büyük okan düşmanı ben olurum. Ayrica sara demirbay yerine değil mertens yerine oynayacak inşallah bunu idrak edebiliyordur.

Süper kupa sonrası tepkili taraftarın önüne ilk 11 de Sara'yı atmamak bence olumsuz bir başlangıçtan korumak adına mantıklı.F.B de Dzeko ile oynadı son maçı biraz sabırlı olalım geç olsun güç olmasıın.

Ziyech ne oynadı, Mertens? Icardi?

Bats demez mi, Zaha demez mi ben ağzımla kuş da tutsam, bunlar leş de olsa bana forma sırası gelmez.

Ya da Kerem demez mi? Tek günah keçisi ben miyim diye..

Sara ikinci yarı girer rahat olalım
Hoca da haklı anasını satayim geçen sene 102 puan toplamış takımı bi anda kesemezsin sezon içinde kesin lazım olacak o adamlar sana. Bu hafta olmadı haftaya 11 başlar hazır olan adam

O değilde bu jelert nerde ya almadık mı olm biz bu adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
75 te alır oyuna. Bizim taraftarı az tanıyorsam sahaya patır patır mıçan olursa ilk maç falan dinlemez basar ıslığı yeni transferler girsin oyuna diye.

Geri
Üst Alt