Hatayspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Mertens icardi ikilisi bugün de leşleri oynarsa ve haftaya tekrar 11 çıkarlarsa en büyük okan düşmanı ben olurum. Ayrica sara demirbay yerine değil mertens yerine oynayacak inşallah bunu idrak edebiliyordur.
Ben de öyle düşünüyorum ama azıcık tanıyorsam hocayı denemez bile

Bu adamın yeni oyuncu hemen ilk 11 başlamaz tiki zırdeli etcek insanı

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Hocanın suyu ısınıyor.

Yazıktır günahtır iç saha maçında mis gibi transfer yapmışsın adam yedek.

Kıçına teneke bağlanan dubois ilk 11

Olması gereken sağ bek kaan, orta sahada sara

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert'in belli ki sakatlığı var. İnşallah ciddi değildir. Geçtiğimiz sezonun ilk maçında Zaha erken oynatılmış ve tekrar sakatlanmıştı unutmayalım.

Sara 2. devre mutlaka girer. Demirbay'ı da yeni transfer gelir gelmez kesseydi mental olarak yanlış bir mesaj vermiş olurdu oyuncuya.

Bari kohn sağ bek dubua sol.bek oynasaydı dubua solda iyi oynuyor kohn zaten bitik

Hocam demirbay yerine kaan da oynayabilirdi geçen sene en iyi maçlarımız bu şekilde oynamıştık. Yani torreira salak mi adam demirbayin götünü topladı 40 maçta geçen sene. Demirbayin hiç bir yetginligi yok saha içinde.

Kaan ı oynat dübua nedir arkadaş?

Hocam demirbay yerine kaan da oynayabilirdi geçen sene en iyi maçlarımız bu şekilde oynamıştık. Yani torreira salak mi adam demirbayin götünü topladı 40 maçta geçen sene. Demirbayin hiç bir yetginligi yok saha içinde.
kaan sakat

İcardinin bjk maçında 100dk boyunca sadece 1 isabetli pasla oynadığı doğru mu

Bugün de koşmaz ve max 45de yerini batsa bırakmazsa bıraktırmayana bıraktırmak boynumuzun borcudur

Geri
Üst Alt