Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş: "Dolar, avro, altın düşer ama Hatayspor küme düşmez"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş: "Hep ben söylüyorum Türkiye'de her şey düşer. Dolar, avro, altın düşer, başka şeyler düşer ama Atakaş Hatayspor düşmez."

Sivas ile el ele gitseniz fena olmaz aslında. Dolar düşer falan açıklaması da Fenerbahçe'nin "Cehennem buz tutana kadar Aykut Kocaman" açıklamasına benzemiş :asd:

Averaji en kotu 2.takimsin, dusme hattinin birkac puan ustundesin... Ettigi laflara bak. Tamam takima guvendigini soyle falan da boyle atar gider buyuk konusmalar, saplarlar adama.

Dolar, Euro pek düşecek gibi değil de Hatay basbayağı düşücü görünüyor.

hatay diye cok özel ve güzel bir şehrimiz var ve bu herif hatayın herşeyinin sahibi gibi heryerden cıkıyor ,hataylılar iyi sabrediyor böyle hem yanar döner hem fener yalaması birine

bu açıklamadan sonra hatay 17. olarak lige veda etti bile

Feramuz bile aday göstermez

20 takımlı ligde 3 takım düşerse bunların 2 tanesi de İstanbulspor, Pendikspor gibi takımlar olursa düşmez tabi. Yapalım 18 takım, leş takımlar bir azalsın. Bakalım düşüyor musun düşmüyor musun?

Laflara bak. Tam ülke insanını çözmüş siyasetçi tipi.

Belediye Başkanı olduğum il haritadan silinse ve hakkımda da konuyla ilgili şaibeler olsa tekrar aday olmazdım herhalde.

Yani nasıl bir cenabetlikse adam konuştuktan 1 hafta sonra hayvan gibi depremler oluyor, Hatayspor değil ama Hatay küme düşüyor.

Geri
Üst Alt