hatayspor

Kara lekecilerin yeni stadı

5089b22be68c5298fa38c0cf5b7e508d.jpg

Ülkenin yansıması olan futbol kulübü.

maç satarlar, şike yaparlar, başkalarına yancı olurlar. karaktersiz oyunculara sahiplerdir. sırtlarını siyasete dayarlar.

utanılası bir camia. umarım hakettikleri yer olan bölgesel amatör kümeye düşerler.

Son düzenleme:
hatayspor sempatizanı olan arkadaşlara tek bir sorum var; rizesporu seviyor musunuz?

çünkü rizespor ile hataysporun arasında hiç bir fark yok. :mad::mad::mad::mad::mad:

hatayspor sempatizanı olan arkadaşlara tek bir sorum var; rizesporu seviyor musunuz?

çünkü rizespor ile hataysporun arasında hiç bir fark yok. :mad::mad::mad::mad::mad:
boşver üstadım anlatamazsın.

heriflerin kendi onursal başkanı biraz araştırılsa zaten nasıl biri olduğu ortaya çıkıyor.

umarım ülke bu tip adamlardan kurtulur.

Sempati duymuyorum taraftarıyım. Rizespor'u sevmiyorum. Seni de sevmiyorum. Doruk'u seviyorum ben!

boşver üstadım anlatamazsın.

heriflerin kendi onursal başkanı biraz araştırılsa zaten nasıl biri olduğu ortaya çıkıyor.

umarım ülke bu tip adamlardan kurtulur.
bu arkadaşın galatasaraylılığını güçlendirecek ne gibi hamleler yapabilir miyiz reis ?

Geri
Üst Alt