Hatem Ben Arfa + Sofiane Boufal

Enes Dalmış

Ulubatlı Souness
Hatem-Ben-Arfa.jpg
https://www.licencetoroam.net/wp-content/uploads/2015/05/Sofiane-Boufal-Lille.jpg
Bu takımın artık adam akıllı iki kanat futbolcusuna ihtiyacı var kesinlikle sağ kanada ben arfanın alınması lazım kendini topladı çok kilo verdi ve yeteneğinin farkında en büyük yeteneklerden biri
Eğerki olası Bruma yasin poldi satışında sol kanada alınması gereken isimse bana göre boufal ikiside hızlı driblingi dünyada en iyi yapanlar arasında içeri girip gol atabiliyorlar ve takımı hucumda sırtlıyorlar
olcan----------yasin ben arfa-----------boufal(bruma)
--------umut------ ----Odion Ighalo(Eren Derdiok)
Bu seneki hucum hattı kurulması gereken

Ben Arfa belki de, Boufal'ı almamız imkansız bence. Bırakmazlar.

Boufal = 30 milyon euro

Kapatın konuyu ilk okul çocuğu bile böyle öneri yapmaz.
Bouffal için kapı 20 den açılıyor dedi başkanları.
Ben arfa geçti artık tekrar milli takım a alındı psg ile adı geçiyor bize hayatta gelmez zaten Beşiktaş'tan teklif almış nice i seçmiş düşünün.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Alırız alırız :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kapatın konuyu ilk okul çocuğu bile böyle öneri yapmaz.
Bouffal için kapı 20 den açılıyor dedi başkanları.
Ben arfa geçti artık tekrar milli takım a alındı psg ile adı geçiyor bize hayatta gelmez zaten Beşiktaş'tan teklif almış nice i seçmiş düşünün.

Bruma için martial + 5m avro isteyen kisiler gibi bunlar :asd22:

Bruma için martial + 5m avro isteyen kisiler gibi bunlar :asd22:
Aynen. Iki sene önce Dzeko ya ağır, berbatov a çok yaşlı, doumbia ya bitiricilik yok vs vs.. diyenler say say bitmez.
Biz sezon başında önerdik dedim beleş e gourcuff&lassana diarra&ben arfa&ayewi alalım diye ama bu mal yönetimle nerdeee

Geri
Üst Alt