Hatipoglu: "Acun Ilıcalı’nın paylaşımı kötü niyetli yapılmış ve arkasındaki sinsi planı ortaya koymaktadır"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
İbrahim Hatipoğlu "Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın X platformunda yapmış olduğu açıklamayı şaşkınlıkla okudum. Kendisiyle son sezonlar dahil bu sezonki maçların tarafsız hakemler tarafından değerlendirilmesi konusunda görüşmelerimiz olmuştu. Ancak daha ortada bir karar yokken böyle bir açıklamanın yapılması ciddi bir samimiyetsizliktir. Bu paylaşım dahi amacın ne kadar kötü niyetli olduğunu ve arkasındaki sinsi planı ortaya koymaktadır. Her seferinde gösterdiğimiz iyi niyete karşı bu samimiyetsiz tavır, bu kişi ve arkadaşlarının muhatap alınmamaları gerektiğini, ne yazık ki bir kez daha bizlere göstermiştir."

ben bu hetipoglunu sabah aksam icim sogumaz

Muhatap alacak kadar saf insanlarsınız.

Yeni mi anlıyorsunuz bunlar ile iletişimde olmamanız gerektiğini

Anladığım kadarıyla Hatipoğlu daha öncede söylendiği gidi geçmiş sezonlar+ bu sezon olarak konuşuluyorken Acun sadece bu sezon yapılacak gibi anlaşılmış olarak paylaştı direk. Yani daha görüşmeler falan sürüyorken oldu bittiye getirmeye çalıştı. Eğer öyleyse artık muhattap almamak lazım ama açıkcası İbrahim beye de tam olarak güvenmiyorum tepkilerden sonra R yapmışta olabilir.

Böyle bir şey olsa neden Acun açıklasın ki zaten? Kulüp yöneticileri bir araya gelir, birlikte bir demeç verirler.

Acur ciddiye alınacak biri değil söyledik
Böyle bir şey olsa bu şekilde açıklanmaz zaten resmi siteden öğrenirdik
Ayrıca biz fb değiliz kurumsal bir kulübüz hatipoğlu öyle kendi kafasına göre hareket edemez bizi kendileriyle karıştırmasınlar

Bu arada anlaşılmış bir karar olsa bunu Acun'un X'den paylaşmak yerine her iki kulübün ortak bir bildirge ile resmi sitelerinden açıklaması gerekirdi kurumsal olarak bu da başka bir nokta tabi.

Geri
Üst Alt