Hatipoglu: "Acun Ilıcalı’nın paylaşımı kötü niyetli yapılmış ve arkasındaki sinsi planı ortaya koymaktadır"

Ama şunu yapması lazım bizimkilerin bi açıklama yapacaksın biz yanıtlarımızı saha içinde veriyoruz sizide sağa içine davet ediyoruz futbol saha içinde güzel bir oyun diye bu reddeden sonra kesinlikle muhattap olmayacağız diyeceksin kalacaklar öyle orta yerde

Bana 2 sezon olsa da İbo kabul etmeyecekmiş gibi geliyor.

Erden davet ederken ses çıkarmadılar. İbo bana da çıkarmazlar diyip sallamış ama İbo'yu görünce sıkıştırmışlar işte.
Yaw hiç güvenmiyon yönetimine,sen böyle dersen elin Fenerlisi de sıkıştırır tabi

Böyle bir sidik yarisi olmaz

Herhangi bir yabanci hakem belki de fb-kasimpasa macindaki pozisyona elle oynama diyecek belki de

Ama benim görüsüme göre o pozisyon da hic bir sekilde elle oynama yok

Sirf yabanci bir hakem dedi diye benim fikrim degismeyecek

Yani son derece gereksiz bir is

Saha disina cikmaya gerek yok

Erden Timur vaktinde bu savı attı ortaya, belki adamların tepkisini ölçmek istedi biraz. Hani bu kadar konuşuyorsunuz ama hakemler sizi nasıl kolladı biliyoruz ve gerekirse de delilleriyle ortaya koyarız demek için. Ama gerek yoktu çünkü bu adamlar çamur. Bunlardan utanmasını sıkılmasını bekleyemezsin. Hele ki bu Acun'un ben herhangi bir konuda %100 haksız da olsa geri adım atacağına inanmıyorum. Cahil, gereksiz inatçı, haklı çıkmak için her şeyi yapabilecek bir tip.

Bu da ders olsun. Bu adamlarla haklı çıkacağın bir iddiaya da girsen seni haklı çıkartmazlar. Sündürürler, dolandırırlar, hedef saptırırlar, ellerinden ne gelirse yaparlar ve yok yere yorulursun. Hiçbir anlamı yok.

Geri
Üst Alt