GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

Hakikaten çıkmış yayına ne halt ettim ben utanır bahane bulur çıkmaz diye düşünüyordum.

Taraftar özel mi? Taraftar siktir çekti sana şampiyonluk gecesi.. yapman gerekeni biliyorsun

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bos muhabbetleri gecelim ya...bitti abi sezon.

Cuesta ve gidicilerden girilmeli muhabbete.

Yoksa bos bos 2 laf acuna atacak, ben burdayim yayini olacak gibi

Istifa etmeyecek herif

25 saniye zor dayansım kapadım

Taraftar içeri dalıp saldırırsa falan haber verin açarım

Sanki kendi şampiyon yaptı

Gökten Osimhen düşene kadar tjkden 5 yiyip young boysa eleniyordun kolpacı Hatip

Kampta inanmış da te allam

Sanki kendi şampiyon yaptı

Gökten Osimhen düşene kadar tjkden 5 yiyip young boysa eleniyordun kolpacı Hatip

Kampta inanmış da te allam
1749575381481.webp

İbrahim Hatipoğlu: "Geçen bayram arefesinde Beşiktaş'la maç yapmıştık, taraftarlarımızı üzmüş ve bayrama üzgün girmelerine sebep olmuştuk. Ancak bu bayrama, dünyanın her yerindeki Galatasaraylılar mutlu girdi. Önceki bayrama mutsuz giren taraftarlarımızı bu bayramda mutlu ettiysek bu gurur bizim için değerli."

- "Kırılma anları?"

İbrahim Hatipoğlu: "Biz sezon başında inanmıştık. Kırılma anlarının ilki, bizim ilk kamp dönemimiz olarak görüyorum. Avusturya kampına gittiğimizde 'Galatasaray iki sene üst üste şampiyon oldu, doyuma ulaştı, artık olamaz' diye algı oluşturuldu. Hatta bu havanın kampta oyuncularımıza yansıdığını hissetmiştik. Oyuncularımızı tekrar şampiyon olacağımıza inandırmaya çalıştık. Maruf Güneş, ben, Cenk Ergün ve özellikle de Kaptan Muslera, büyük bir kaptanlık örneği gösterdi."

CUESTA TARTISMALARI BEYEFENDI

Abdullah kavukcuyu saymadi. Adama vizyon sahibi olanlar alerji yapmış. Program sonrası umarım sosyal medya ayaklanir

Geri
Üst Alt