GSC Haber Hatipoğlu: "Artık pasta gördüğümde hangi pozisyonda durmam gerektiğini çok ciddi düşünüyorum"

İbrahim Hatipoğlu: "Son 6 sezonun 4'ünde şampiyon oldu hocamız Okan Buruk. Bu müthiş bir istatistik. Kırdığı rekorlarla başarısını tüm kamuoyuna kabul ettirdi. 152 maça çıkmışız 112 tanesini kazanmışız Okan Buruk'la birlikte. 3 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa. Bu müthiş bir başarı. Kendimizle yarıştık rekorlarla."

Düşünün ki oyuncusunuz ve menajerin GS senle ilgileniyor diyor. Sonra da karşına gelen kişi bu.

İbrahim Hatipoğlu: "Son 6 sezonun 4'ünde şampiyon oldu hocamız Okan Buruk. Bu müthiş bir istatistik. Kırdığı rekorlarla başarısını tüm kamuoyuna kabul ettirdi. 152 maça çıkmışız 112 tanesini kazanmışız Okan Buruk'la birlikte. 3 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa. Bu müthiş bir başarı. Kendimizle yarıştık rekorlarla."
Üstad rüyamda senin cocuk gscye üye olur olmaz gs efendisi rütbesini aliyordu kavga cıkarıyordum

İbrahim Hatipoğlu: "Yapıdan bahsedenlere somut verilerle cevap vermek istiyorum.

- Bu sezon en çok gol atan takım Galatasaray.
- Kalesini en fazla gole kapatan takım Galatasaray.
- Topla oynama yüzdesinde zirvede Galatasaray.
- Net gol pozisyonunda zirvede Galatasaray.
- Rakip ceza sahasında topla buluşmada zirvede Galatasaray."
- En fazla şut çeken takım Galatasaray.
- En fazla kafa golü atan takım Galatasaray.
- Duran toptan en fazla golü atan takım Galatasaray."
- 36 haftayı lider bitiren takım Galatasaray."
- "En az gol yiyen takım Galatasaray."
- "11 puan farkla şampiyon Galatasaray."

Hatip Bey koltuğu biraz alçalt, parmak ucunda duruyorsun

- "Yeni sezon transfer politikasında kendi aranızda görüşme yaptınız mı?"

İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray'ın transfer politikası her zaman için var. Şu an çok iyi bir takımımız var ama Avrupa ile yarışmak için takviyeye ihtiyacı olduğunu başkanımız da hocamız da dile getirdiler. Teknik direktörümüzün söyleyeceği bölgelere Avrupa'da başarıyı getirecek oyuncuları takıma kazandırmak amacımız. Bu yıl hedefimiz Avrupa'da başarılı olmak. Gruptan çıkmak ve son 16'ya girebilmek bizim için en önemli başarı ayağı."

Eylül dedi kalbim sıkıştı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt