Hatipoğlu: "Avrupa Ligi'nde final oynayacak şekilde kendimizi motive etmeliyiz"

Hedef maçlarını kazanamayan bir hocayla çok zor olacağını hatta imkansız olduğunu düşünüyorum.

Sampiyonlar ligi demek 30 milyon demekti. Orada basarili olacagimizi dusunmuyordum zaten. Sadece 30 milyonu alalim diye dusunuyordum. Bu yonetim ile UEFA kupasinda fazla ilerleyemeyiz. Ceplerini doldurma pesindiler.

Bu oyunla neyi kazanacaksın açıklarmısınız? Geçen sene iyi oynadığımız halde Kopenhag ve Sparta Prag üzerimizden geçti. Avrupa artık bunlara benzer takımlarla dolu. Adamlarda sistem var oturmuş.

Okanla AL finali mi ?

Islak rüyalardan uyanmanız lazim. Okan hocanın hiç bir büyük maçta farkını göremedik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam akıllı kadrolarla maçlara çıkalım, eğilip rakiplere buyur çekmeyelim yeterli. bu fatih hocanın 2000 ruhunu kim şiar ettiyse kulübe büyük halt yemiş. lucescu'nun 2002'de çerçöple olan avrupa oyununu ezberimiz haline getirseydik keşke. onu yapan fener bile en beter haliyle iş görüyo avrupa'da, biz biraz da hedef küçültünce delik deşik olmadan dönemiyoruz.

manchester city bile demeyecem çünkü guardiola bile o 2009 barca oyunu oynatmaya çalışmıyo artık. biz de o hülyalardan kurtulup az daha dengeli ve gerçekten elimzde sorunlu da olsa yetenekli oyuncu grubundan maksimum verim alacak bi düşük tempo oyununa dönersek avrupa ligi'nde bizden ciddi kaliteli 3-4 ekip dışında herkese diş geçiriz. son 1 aydır izlediğim takım değil avrupa'da, bizim kızlar liginde bile hedef maçı alamaz kolay kolay. 2 yıl önce her derbiyi eze eze kazanan takım geçen yıl direkt rakibine 4 puan vermesine rağmen en çok puan alan diye avutuyodu kendini. bu seneki gidişata bakarsak en az xg veren gibi abuk istatistikler hariç bişey kalmayacak ellerinde.

Bu sene daha kolay cl den takim gelmicek ama biz konferans seviyesinde ki takimi bile eleyemiyoruz. Birakalim hulyalari simdi

AL'de sondan birinci olduktan sonra bizim sıfat

ae0ee790f336747a3c128bcfde015264.jpg

Y oynarsın. Bilindiği üzere y kelimesi önüne geldiği eyleme olumsuz anlam katar.

Geri
Üst Alt