Hatipoğlu: "Avrupa Ligi'nde final oynayacak şekilde kendimizi motive etmeliyiz"

Koskoca Galatasaray nasıl size kalıyor daha hayret ediyorum sürekli sizin gibiler yönettiğine göre o kadarda koskoca değiliz belki.

Tamam yakında hocayı kovarlar ne zaman yöneticiler hocamızın arkasındayız derse kesin kovarlar.

Adamın olayı algılayıp konuşması bile yanlış birader sonucun sebebi sizsiniz sizzz

- Maçtan önce yapılan açıklama.

İbrahim Hatipoğlu: "Aslında bir savunma değil bu. Bir açıklamanın temelinde şu var; biz bir ekip olarak bundan 2.5 ay önce rekor oyla seçilmiş bir yönetimiz. Bu süreçte bir çok eleştiriye maruz kaldık. Bunların haklı olanları ya da çok haksız olanları vardı.

Bizim orada bahsettiğimiz tek şey; sevaplarıyla günahlarıyla bu yönetim olarak hep birlikteyiz. Hatalarımızı gidereceğiz ama yapılan haksız nesnetsiz eleştirilere karşı da hep birlikte mücadele edeceğiz."

Bunu soyleyip hocasini gondermeyen bi yonetim ben hatirlamiyorum.

Birkac haftaya gonderilir hoca

Yerine gelecek tek isim var ikinci bi secenekleri de yok
O laf edildiyse dilden dile dolandirilip tartisilmistir zaten.
Gecen sene sicip batiran bu sene de batirmaga devam eden m.unitedin ceosu cikip hocamizi koruyacagiz aciklaması yapmış mıdır hiç

Hoca da yönetim de kalıyor. Olaysız dağılalım. Desteğe devam. Yapacak bir şey yok.

Daha Young Boys’u eleyemeyen takım bu hocayla Avrupa liginde final oynayacakmış
Geçin bu işleri

Ya dalga mı geçiyorsunuz? Okan Hoca da İbrahim Hatipoğlu da çıkmış aynı şeyi söylüyor "Avrupa Ligine final"

Bu taraftar ile dalga mı geçiyorsunuz siz?

İbrahim Hatipoğlu: "Tespit edilen en az 2 bölgeye transfer çalışmalarımız devam ediyor."

Geri
Üst Alt