- 16 Haziran 2010
- 208.738
- 162.428
- 6.838
İbrahim Hatipoğlu: "Tüm islam alemi ve Türkiye'nin Ramazan bayramını tebrikediyorum. Bayram öncesi böyle bir skordan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."
İbrahim Hatipoğlu: "Tırnak içinde 'Efendi Beşiktaş'a' maç sonu paylaşımı hiç yakışmadı."
İbrahim Hatipoğlu: "Tebrik ediyorum galibiyet aldılar, Beşiktaş yönetimi bizi iyi ağırladı ancak az önce yapmış oldukları saygısız sosyal medya paylaşımından dolayı eleştiriyorum. Direkt Okan hocamızı muhatap aldılar. Bir özür ve bu paylaşımı kaldırmalarını bekliyorum!"
İbrahim Hatipoğlu: "Dün başlayan bir cambaza bak tiyatrosu izliyoruz. Bodrum'da tüm herkesin hayretlerle izlediği maçta rakibimiz üç puan aldı. Tiyatronun devamı bu akşamdı. Sahada, tartışılan hakem ve VAR'ın yeterlilikte olmadığı belliydi, bir takımı ne kadar mağdur ettiklerini herkes bugün gördü."
İbrahim Hatipoğlu: "35. dakikadan itibaren bizi 10 kişi oynattılar! Davinson Sanchez'e yapılan ve verilmeyen net penaltımız var. Aynı VAR, bu sefer müdahale etmesi gereken yere müdahale etmedi. Hem orta hem VAR hakemi son derece yetersizdi."
İbrahim Hatipoğlu: “Galatasaray, hakemi ve VAR'ı yenmek zorunda değil! Bize karşı oynanan oyuncuları görüyoruz!"
İbrahim Hatipoğlu: "Biz iyi hakemlerle oynanmayı hak eden bir lige sahibiz! Bunun gereği yapılmalı."
İbrahim Hatipoğlu: "Futbolun tüm paydaşları, başka takımın şampiyon olmasını istiyor."
İbrahim Hatipoğlu: "Topuyla tüfeğiyle, her ne şekilde bizi engellemeye çalışacak insanlar varsa buyursunlar gelsinler, biz hepsini yenip şampiyon olacağız. Dört gün sonraki Fenerbahçe maçı için yabancı hakem çığlıklarını ne kadar yapacaklar göreceğiz."
- Antalya maçı sonrası 'meşaleleri yakın' demiştiniz, aynı şeyi söylüyor musunuz?
İbrahim Hatipoğlu: "Biz, Mayıslar bizimdir diyoruz. Orada söylemek istediğim; Galatasaray şampiyon olacak. Rakibimizin saha dışı oyunlara başvurmasına rağmen onları sahada yenip şampiyon olacağız. "
İbrahim Hatipoğlu, Ekol TV muhabiri Sezgin Gelmez'in sorusuna yanıt vermedi.