GSC Haber Hatipoğlu: “Dün Bodrum'da, bugün de İstanbul'da tiyatro yaşandı!”

Takıma aldığın adamlar geleceğimizi karartacak 150 milyon euro kulube taktın 1 tane tutan transferin yok

İbrahim ve hoca takım seviyesinin çok altında.

Niye engellemedin tiyatroyu ibram paşa, iş işten geçtikten sonra konuşuyorsun, daha doğrusu konuşamıyorsyun. Sen ve dursun başkanın bu kulübe musallat olmuş bir belasınız. Şeytandan hayır gelir, sizden gelmez.
Kamuoyunun taktidirine bırakıyorlar bir de. Ulan o kamuoyunun hepsi Fener denen şeytani, pislik, ahlaksız şer yuvasının paralı köpeği olmuş ve şampiyon olmasını bekliyor. Ulen bir tane kral çıplak diyen adam kalmamış, bunlar hala haklarının iade edileceğine inanıyorlar.

jelert
frank
jakobs
cuesta

ulan bi tane de mi çürük olmayan çıkmaz

Devre arası aldığın adamlar yüzünden daha şimdiden 5 puan kaybettik. Para olayına girmiyorum bile.

Abdal öldükten sonra boruyu g.tüne sok derler anadoluda…

Bir abdal, boru siparişi vermiş. Fakat boruyu yapacak olan usta işi sallamış uzun süre, sonunda abdal öldükten sonra siparişi hazırlayıp getirmiş.Onun üzerine de bu söz ortaya çıkmış.

Yahu dünyanın en haklı en mükemmel tepkisini verse ne olacak? Adamı en başta biz ciddiye almıyoruz ki başkasının umrunda olur mu? Görevden alamayan başkan kendisiyle beraber gidecektir diye ümit ediyorum artık söz yok.

Bizim forumun adminleri ibo, metin, Dursun ve Abdullah'tan daha iyi yönetir kulübü.

Yaptığı açıklamayı bile yazmayıp link atıyoruz. Kendi taraftarımız bile bihaber bunun açıklamalarından, medyadaki etkisini düşünün.

Ulan ne etkili konuştun be.Ortalık yıkıldı

Fiyasko açıklamalar. Galatasaray bunu haketmiyor.

Ula bıyığına tükürdüğüm iş işten geçtikten sonra konuşmak için mi orada oturuyorsunuz.

Topunuz defolup gidin.

Bu adamın ne ağırlığı ne caydırıcılığı varda çıkıp Galatasaray adına açıklama yapıyor ??

yemin ederim bu ve okan buruk göreve devam ettiği sürece en geç yaz ayında anjiyo olurum ben.

30 küsür senedir galatasaray tarihinde çok şey gördüm ama hem yönetimin hem de teknik kadronun aynı dönemde bu kadar basiretsiz adamlardan oluştuğunu görmedim

bu herifi sallayanlar full list:

gsyiadlı kankaları
serhan türk
yakup çınar
kelhan can terzi

başka da öven görmedim zaten övülecek yanı yok da herifin parası olmayınca mamalayamıyor da.

Uyanda balığa gidelim Hatipoğlu

2306EPN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beşiktaşı tebrik etme, istifa et. Düzgün transferler yapsaydın bu gün yenilmezdik.

Erden Timur başkan olmadan GS taraftarına rahat yok. Anadolu irfanı tipi GS başkanları olduğu sürece hatipson tipi tipler kulübe her daim doldurulacak ve antiprofesyonellik kulübün her hücresinden akacak.

Geri
Üst Alt