Hatipoğlu: "Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil"

Bence su anda yonetim su metodu izliyor; ET sonrasi, taraftarin guvenini kazanmak ve tutmak icin; parali muhabirler ile isim rakam ortaya attiriliyor. Nabiza gore de aksiyon aliyorlar. Sonra da, taraftari dinliyorlar, onlarin fikirlerini onemsiyorlar deyip, guven kazanacaklar. Arkada da Dursun gene 100 M € takip gidecek.

yani kısacası satacağız demeye getirmiş yine. 2,5 olmaz 3 e bırakırlar.

CL de altyapıdan gelmiş oyuncu olarak listeye icardi'yi mi yazdırmayı düşünüyorsunuz sayın hatipoğlu?

Futbolcunun değerini bile bilmeyen adam transfer yetkilisi.

Futboldan anlamayabilirsin ama ticaretten anlamam lazım.

Bence rakamlar tam olarak dogruydu haber olunca , anlasma yatti.

Yönetimin işine karışmayınız

Merak ediyorum haluk bu konuyu paylaşırken emin bu fiyata satılmamalı diye sitemde bulundu mu yoksa sadece bilgi mi verdi

Transferi ifşa Edip tepki toplasın diye yapmış da olabilir . Tabi bu durumda bir daha ona duyum verirler mi sanmıyorum

haluk'a konuyu açıp üzerine yalanlamış mı yani?
Teklifi söylemiş olup, Haluk'un direk anlaşma olmuş gibi anlaması bir ihtimal. Haluk'u kullanıp yoklama yapılması da bir ihtimal. Haluk'u 2.5+%50 haberiyle birlikte 4+%50 haberi de giren çok oldu. İki satış olayı arasında ciddi fark var.

haluk’lara güveniyorum bu konuda, bu haberler düşmese 2.5 değilde 4 olurdu ama yine de giderdi Emin, kendisi de gitmek istiyordur gerçi kalacağını sanmam

Ibo hata yaptı. Hatasından ders cikardigi sürece sorun degil. Ilk defa bu görevi yapıyor sonuçta ve yeter ki gelişime açık olsun.

Haluk’un bunun ismini vermesi çok akıllıca bir hareket olmuş normalde isim vermez.

1-yönetim taraftar kendilerini dinliyo desin diye attı bu kolpayı ortaya

2-gerçekten bu saçmalığı yapacaklardı tepkiden dolayı vazgeçtiler

3-emin 2.5 değilde 5e falan satıldı,yalandan 2.5 diyip ölümü gösterip sıtmaya razı etme durumu var

4-eminin menajeri cenk melih yazıcı halukla itilaflı ,haluk haberi taraftarla bu adamı karşı karşıya getirmek için yaptı

5-florya hain yuvası olmuş,emin ille de gidicem diyo,yunus kaçar gibi gidiyo,hamza kalmak istemiyo,bartuğ anında uzuyo,emir tintiş hemen arazi oluyo,mustafa kapı yüzümüze bakmıyo

Hatipoğlu: Yalvararak ağlıyordu Emin Bayram, ne olur beni satın, zaten oynatılmıyorum diyordu. Ama acımıyordu Dursun, olmaz diyordu taraftar beni diri diri yer diyordu. Burada kalacaksın diyordu!

Ilk itiban olumlu değil. Bunu söylemek için bekledim de. Ona rağmen. Erden topunuzu donunda sallar. Düşünmeden kurduğu bir cumleyi, bütün yönetim kurulu 10 yıl bir araya gelseniz kuramazsıniz. Derinlik başka birsey. Derinlik olmazsa vizyon olmaz. Anca cüzdan sallar arkadaş.

Geri
Üst Alt