- 16 Haziran 2010
- 190.944
- 133.729
- 6.478
İbrahim Hatipoğlu: "Oğuz Aydın transferi olmadı."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim Hatipoğlu: "Transfer edeceğimiz 2 numara ve 8 numara hazır halde gelmiş olacak. Bu kampa değil ama ikinci kampa mutlaka yetişecek"
Aha söz verdi
Oğuz Aydın transferini bana bırakın diyen başkan mı? Geçmiş olsun o halde 8 ve 2 beklemeyelim.İbrahim Hatipoğlu: "Cenk Ergün profesyonel olarak görüşmeleri yönetiyor. Ben ve Maruf Güneş de yönetici olarak çaba gösteryoruz. Başkanımız bizzat sürecin içinde. Her noktayla ilgili bilgileri başkana veriyoruz."
hepsini topla erden timur'un tırnağı etmezİbrahim Hatipoğlu: "Cenk Ergün profesyonel olarak görüşmeleri yönetiyor. Ben ve Maruf Güneş de yönetici olarak çaba gösteryoruz. Başkanımız bizzat sürecin içinde. Her noktayla ilgili bilgileri başkana veriyoruz."
Geleceği görmüşüz valla
Transfer falan yapmayın da defolup gidin ya geç olmadan, iş bilmez herifler.
İbrahim Hatipoğlu: "Kanat transferi arayışımız yok. Oğuz Aydın, Türk olmasından dolayı yatırım transferi olarak düşündük. Şartlarımızı bildirdik, o şartlar olsaydı gerçekleşebilirdi. Biz olsun diye ısrarcı olmadık."