Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"

Bu amatörlükle nasıl zengin oldugunu merak ediyorum

Orta saha transferi 1 senedir, sağ bek ise 6 aydır belliydi.
Geçiniz.

Taraftarla billur geciyolar israrla. Bari konusmayin. Hazirsa bas imzayi. Daha iyisini alicak ne kapasiteniz var ne paraniz.

Yakınlarda genel kurul yok mu ya bunları ibrasızlıkla gönderelim.

Daha rezil transfer sezonlari yaşanmıştı. Biraz bekleyelim

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tenekeler hazır. Bunu ve bunun başkanı olan o şahsı beraber bağlar, arkalarına da tenekeleri bağlarız.

ilkin günahı olmaz diyelim bu yediğiniz halttan ders alın. beceriksizsen de biraz içine at durumunu, kimse senden sihirbazlık beklemiyor. galatasaray'ın bugünkü acil ihtiyacı 2 ve 8. onları alıp şl'ye sokun, oğuz aydın tipli anca cila olabilecek boklular zaten kapınızda yatar gelebilmek için

İstediklerin ztn en iyisi daha iyisini neyle alacan badem biyiklim

Geçtiğimiz yıldan beri ciddi bir iletişim problemi var kulüp içerisinde. Mesela Erden Timur’un geçen transfer sezonundaki failları ve sebeplerini ilk kez Fatih Altaylı’da duydum, belki ben ilk kez duydum bilenler vardı belki orasını bilemem.

Okan hocanın da açıklamalarından sonra taraftara 2 yol kalıyor;

1- Ya Okan hoca dahil (çünkü aynı şeyleri söylüyorlar) yönetime protesto çekilecek

2- Ya da tamam madem öyle diyorsunuz bekliyoruz denilecek.

Ben 2. Yolu yani sözlerine güvenmeyi, inanmayı ve beklemeyi tercih ediyorum.

Galeyana gelmek yerine müsterih olalım derim.

Aynen başkanı gibi her söylediği yalan
Yerli oyuncular çok önemliyse biz neden iyi yerli oyuncuları almiyorz derler adama

Aynen başkanı gibi her söylediği yalan
Yerli oyuncular çok önemliyse biz neden iyi yerli oyuncuları almiyorz derler adama

Doğru bir soru sordun. Ve sebebini açıklayayım;

- Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta eğer başkansan tüm yetki sendedir ve gerçekten senden hesap soracak bir allahın kulu yoktur. Ancak Galatasaray camiasının yapısı ve gelenekleri gereği en üst makam başkan koltuğu değil, tüm Galatasaray mezunlarının oluşturduğu kongredir. Kongre isterse bir başkan kalır, istemezse ŞL’yi kazanmış başkanı bile gönderir. Fenerbahçe ve Beşiktaş ciddi anlamda borçlanıyorlar, normal şartlarda yapmamaları gereken, altından gerçekten binbir güçlükle kalkacakları paraları vaat ediyorlar ve sözleşmeler yapıyorlar şuanda. Ancak bizim hesabımız belli kitabımız belli, liseliler borçlanmaya sonuna kadar karşı, bu durumda da kalkıp Oğuz Aydın’a mesela 5 milyon Euro ödeyemiyorsun.

Adan ET’ye ilk anında şu şekil laf sokmuştu, şimdi Galatasaray yapamıyor, TR’ye oyuncular gelmiyor desin de bir yiyelim. Cepten para verilmesi, 13. olduğun ve 10 transfer gereken dönemde gelse ne halt yiyeceklerdi acaba

Kalkınamaz ve sampiyonluga oynayacak kadroyu yapamaz sampiyonda olmazdik muhtemelen

Adan ET’ye ilk anında şu şekil laf sokmuştu, şimdi Galatasaray yapamıyor, TR’ye oyuncular gelmiyor desin de bir yiyelim. Cepten para verilmesi, 13. olduğun ve 10 transfer gereken dönemde gelse ne halt yiyeceklerdi acaba

13. olduktan sonra başkan olup erdeni getirende dursun ama

diger aday kazansa 2 sene şampiyonda olamayacaktık

Geri
Üst Alt