Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"

İşte erden olsa naapardı. Mctom mu mesela. Fark mı var 4-5-6 milyon işte neyse. Hemen yapıştırırdı bir sponsor bir gelir kapısı, bitirirdi işi

Bunlarda nerde o vizyon

1) İş bitiricilik 0 .Başkanın bizzat uğraştığı oğuz alınamadı - tahminen fener 6 7 M bastı aldı - demek ki başkan o etkiyi yaratamıyor.

2) daha önceden bitirilmiş bir transferi saymazsak (bats) - transfer açıldığından itibaren sırf isim konuşup - şu toplu fotodaki adamlara "haber yaptırıp" - iletişimin yerlerde olduğu bir süreçte taraftarın kızgınlığına karşı acun gibi "isteseydik bitirirdik" denmesi falan skandal şeyler.

iletişiminiz çok kötü
güvenilirliğiniz vasat
vaatler tutmuyor vaktinde

bu sezon gene bütün yok Okan hocanın üzerinde .

2026 'yı iple çekiyorum.

ayrıca çok basit bir şy var

2 sene boyunca tek tük adam gibi haber yapıyorlar - içeriden doğru bilgi alıyorlar dediğimiz kanallarda patladı bu yaz - çünkü ilgili yönetim içi tarafı bunlarada sallıyor - sallatıyor.

ET varken haftada bi falan çıkıp kendi konuşurdu - ya da bu kanallar yayınlardan bir şey söyledi mi arkası dolu olurdu.

buda bariz bir durum.transfer işlerini geçtim medyasını bile yönetemiyorlar.

basına açık mı konuşmuş diye youtuba "ibrahim hatipoğlu" yazdım...

karşıma çıkan kanal...

jmhgbfv.jpeg

Yav he… geçin bu oyunları… biz kuşlar gibi angut değiliz ki yiyelim bu bahaneleri

Skandal açıklamaları bir yana bizi temsil etmesi şahsen beni rahatsız ediyor. Hiç güven vermiyor…

İstesem kuş gibi uçabiliyorum ama daha iyi bir yöntem olan ışınlanma üzerinde çalıştığım için uçmuyorum. Ama şimdi istesem uçabilirim.

badem bıyık vb. yöneticilerin tipiyle ilgili ifadeler yasaklanmıştır.
İbrahim le masaya oturan hangi topçu veya menajer ciddiye alır. Bırak İbrahim'i, Galatasaray başkanını ciddiye alan bir üst düzey kulüp yetkilisi olur mu? Galatasaray'ı temsil etmek bunlara mı kaldı. Ki Murat Kurum ile ilgili olayı hala hafızalarda.

2 sene Erden Timur sayesinde sempatik göründü ama bu saatten sonra işi çok zor. 5 tane transfer yetkilisi mevcut ama 1 tanesi de Galatasaray kulübüne layık değil.

Hele akşam İbrahim'in açıklamaları rezalet ötesi. Söz verdiyse Galatasaray başkanı sözünü tutacak, bu oyuncu bende diyorsa alacak bu kadar basit. 30 küsur milyonluk camianın başındasın derler adama. Devre arası seçime gider bu gidişle.

ya işi beceremeyip dandik bir topçu getirecekler yada taraftar baskısından dolayı 5 e gelecek adama 10 verip yıldız bir topçu getirecekler.

Sağbek ve 8 numara aylardır belli eksiğin
Çoktan tamamlanması gerekirdi
Tek yapılan fenerden kaçmak isteyen yedek golcüye milyonlar bayılman
Onun da hazırlık maçında kaçırdığı golleri gördüm, eyvah dedim

hem bu herifler başarısız olsun hemen kurtulalım istiyorum hem de takım kesinlikle şampiyon olmalı seri yapmalı onu istiyorum.nasıl olacak.2si birden aynı anda nasıl olur?

Aldığınız nefes yalan, neyse ki taraftarın size küfrettiğinin farkındasınız. Krediniz sıfır.

Erdem abi nasıl güzel transferler yaptıysa.. Sanki son dönemde biraz patlattı gibi.. Ndombele ve Sergio Oliviera elimizde patlamadı mı ?.. Oliviera 3-4 milyon maaşıyla hala elimizde duruyor.. Galatasaray'ın maaş skalası çok ciddi boyutlarda.. Ciddi maddi sıkıntılar var bence..

anladım abi benim dürümde nar ekşisi olmasın limon turşu olursa iyi olur

ayirdiklari butceden anladigim kadariyla zeki celik alinacak o da zaten mevcut bekleri kesemez bos transfer olur
Yani Zekiyi alacağımıza, maaş olarak çok para ister çünkü, Dubois kalsın daha iyi. Ben bu adamların iyi bir transfer yapabileceğini düşünmüyorum. O yüzden en iyisi hiç almayalım daha iyi, Dubois ile seçime kadar idare edelim.

Geri
Üst Alt