Hatipoğlu: "İstesek hemen transferde imzaları attırırım ancak daha iyisini alma şansımız var"

1) İş bitiricilik 0 .Başkanın bizzat uğraştığı oğuz alınamadı - tahminen fener 6 7 M bastı aldı - demek ki başkan o etkiyi yaratamıyor.

2) daha önceden bitirilmiş bir transferi saymazsak (bats) - transfer açıldığından itibaren sırf isim konuşup - şu toplu fotodaki adamlara "haber yaptırıp" - iletişimin yerlerde olduğu bir süreçte taraftarın kızgınlığına karşı acun gibi "isteseydik bitirirdik" denmesi falan skandal şeyler.

iletişiminiz çok kötü
güvenilirliğiniz vasat
vaatler tutmuyor vaktinde

bu sezon gene bütün yok Okan hocanın üzerinde .

2026 'yı iple çekiyorum.
Böyle giderse 2026 dan önce olur zaten seçim.

Erdem abi nasıl güzel transferler yaptıysa.. Sanki son dönemde biraz patlattı gibi.. Ndombele ve Sergio Oliviera elimizde patlamadı mı ?.. Oliviera 3-4 milyon maaşıyla hala elimizde duruyor.. Galatasaray'ın maaş skalası çok ciddi boyutlarda.. Ciddi maddi sıkıntılar var bence..
Oliveirayı Cenk Ergün aldı, ondan sonra Erden Timur devreye girdi ve transfer işlerinden çekti Cenk’i.
Limitimiz yoktu son günlerde açıldı ondan dolayı Amrabatı alabileceğimizi düşünüyordu ama United aldı, o yüzden kiralık Ndombele geldi, adama 4x 3,5 milyon vermedi yani.

zamanında fetö dershaneleri kapıtılmasın diye açılan tag lere destek vermiş. sıkıntılı işler.

bu hafta diyor kısaca .

bu demeç ile kendini daha çok kitliyor açıkçası
Böyle bir açıklama yapan adamdan çok şey bekliyoruz neymiş hazır olarak gelecekmiş turnuvası devam ediyormuş , sorarım o zeki yöneticiye diyelim adam ile anlaştın sonra bu adam tatile gidecek tatil dönüşü şampiyonlar ligine 3 4 gün kalacak o tatil yaptığı dönemde döndüğünde kamp yemesi gerekmiyor mu? Yemin ederim kimlere kaldık şey sanıyor galiba direk gelip başlayacak tatil yapmadan.

Yaptığı tüm açıklamalar ile kendi kendine açık veriyor. Kendi kendini sıkıntıya sokuyor. Çıkıp sadece transfer çalışmaları devam ediyor isim açıklayamam diyecekti. Ayrıca transferleri tarih vermeyecektim. Sanki dünyaya yeni gelmişte hiç transfer sezonuna tanıklık edmemiş gibi transferleri kampa yetiştireceğiz Oğuz iyi oyuncu filan derse baştab kaybedesin ki zaten kaybettin. Şimdi durumu toparlamak için (bence) transferde bol sıfırlı kontratlı oyuncuları getirecekler ve bakın biz bu işi yapıyoruz diyecekler.

Bu arkadaş da Adnan Sezgin, Levent Nazifoğlu vb. gibi tarihe geçecek belli ki, antipati ve nefret toplayacağı çok net. Tipine bakınca o izlenimi zaten veriyordu, eylemleriyle de bunu destekliyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İTÜ’nün %100 ingilizce olduğu dönem çok kısa, genelde piyasada sorun yaşarlar dil konusundan dolayı. ODTÜ’nün en spesifik artısıdır dil konusu.

Biliyordur da iş adamı falan diye biliyordur yani.
En yakın dostum bu adamla aynı okul ve bölümden mezun. Bir kaç devre bölümden arkadaşlarıyla birlikte hepsinin İngilizcesi çok iyi seviyede olduğundan Hollanda'da expat olarak hayatlarını sürdürüyorlar. Ondan dedim.

En yakın dostum bu adamla aynı okul ve bölümden mezun. Bir kaç devre bölümden arkadaşlarıyla birlikte hepsinin İngilizcesi çok iyi seviyede olduğundan Hollanda'da expat olarak hayatlarını sürdürüyorlar. Ondan dedim.
İTÜ makine mi? Onların İngilizce olduğu dönem de sınırlıydı, %100 okumadılarsa kendilerini geliştirmişlerdir. Bir de en geniş skala o bölümde var çok iyiler de çıkıyor çok kötüler de, 250+ kişi olunca her sene.

2. Kampa kadar laf etmeyeceğim. Elbet o gün gelecek. Kendi söylemlerin yüzünden laf ederim o günde...

futbolun yeni patronu nereye çıkarma yapıyor acaba şu sıralarda

Doğru söylüyor Ağustos ayında yeni fırsatlar çıkıyor

Geri
Üst Alt