Hatipoğlu: "Khéphren Thuram imkansıza yakın bir transfer"

Şu açıklama baştan sona tutarsız olmuş.

Boey tarzı —> babası AWB onun

Ee satamayacaksak almayalım diyorsun, o maliyetlere karla satman zor.

Satacak adam olacaksa Assignonla niye ilgileniyorsun, Boeyla alakası yok.

Ya Okan’ın ne istediğini anlamamış ya da mikrofona konuşmak tatlı gelmiş, saçmalıyor.

Temmuz olmuş ne şartı öğreniyorsun ayrıca, bir transferin bu dönemde el sıkışsan, sözleşmeler vs gerçekleşme süresi min 10 gün.

Şu açıklama baştan sona tutarsız olmuş.

Boey tarzı —> babası AWB onun

Ee satamayacaksak almayalım diyorsun, o maliyetlere karla satman zor.

Satacak adam olacaksa Assignonla niye ilgileniyorsun, Boeyla alakası yok.

Ya Okan’ın ne istediğini anlamamış ya da mikrofona konuşmak tatlı gelmiş, saçmalıyor.

Temmuz olmuş ne şartı öğreniyorsun ayrıca, bir transferin bu dönemde el sıkışsan gerçekleşme süresi min 10 gün.
Surekli isim vererek uzerine yorum yapmasi amatorce geldi bana, yarin hic birini alamazsan taraftar senden haber sorunca noluyor demesin de. Is imza noktasina gelir o zaman gerekirse soylersin.

Erdeni sadece transfer değil her anlamda mumla arayacak bu taraftar bu camia

Surekli isim vererek uzerine yorum yapmasi amatorce geldi bana, yarin hic birini alamazsan taraftar senden haber sorunca noluyor demesin de. Is imza noktasina gelir o zaman gerekirse soylersin.
Ben sürekli konuşan yöneticiden nefret ederim ama ET sonrası kendisini anlatmak için konuşabilir sorun yok sadece doğru iletişim önemli.

Boey tarzı oyuncu istiyoruz diyorsun, ne demek istiyorsun bu ifadeyle, onu açıklamalısın. Doğru iletişim önemlidir kitlelere hitap ettiğin yerde.

Şu an için konuşmak için konuşuyor havası var ve hoş değil.

en azından ne dediği anlaşılıyor mıy mıy konuşmuyor.

Transfer işinden zerre anladığını düşünmüyorum o ayrı ama şu adamın herhangi birini ikna etme şansı da yok.

Mesela Fofana ile Thuram tabi ki gelmek istemez.

Keza İcardi, Torreira ya da Sanchez de gelmek istemedi ilk etapta.

Ama bu futbolcuları proje ile özel ilgi ile takip ile ikna eden Erden oldu.

Şu an mevcut yapıda ne İbrahim ne de Cenk Ergün para dışında herhangi bir insani boyutta bu darlamayı yapabileceğini düşünmüyorum ben.

Mevzu bu adamları ikna etmekte.

Galatasaray’ın son 20 yılda en doğru transferleri dersen

1. Muslera
2. İcardi
3. Sneijder
4. Torreira
5. Boey
6. Selçuk
7. Melo
8. Abdulkerim
9. Nelsson
10.Kerem
11.Barış
12.Mertens
13.Sanchez
14.Burak
15.Marcao
16.Gomis
17.Fernando
18.Eboue
19.Elmander
20.Baros

Derim ben.

Hepsinden ya verim aldık ve şampiyonluklar kazandık ya bonservis geliri elde ettik ya da rakibe gidecekken bize gelip tarihsel kırılmalarda öne geçtik (Selçuk, Abdulkerim gibi)

Bunların bir kısmını ikna etmesi imkansıza yakındı bir kısmı kamplardan döndürülüp alındı. Bir kısmı gelirken kariyer olarak düşüşte olsa da asla buraya gelmez denilen noktadaydı (İcardi, Sneijder)

O yüzden sadece seneliğini verelim az fazla verelim gelir, ya da gelmiyor verdik ama demekle ikna olmaz.

Biz Avrupa şampiyonu olacağız diyeceksin. Geçmiş maçları izleteceksin. Taraftarı göstereceksin. Sürekli iletişime geçeceksin. Ailesi ile ilgileneceksin gerekirse.

Geri
Üst Alt