hatırladıkça utandıran anılar

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Evet arkadaslar böyle bir baslik acma sebebim bugün yasadigim bir talihsiz olaydan kaynaklaniyor.

Is yerinde müsteri ile telefonda görüsürken telefon görüsmesinin bittigini zannedip herife sövdüm. Duymamasi mümkün degildi cünkü herif telefonu kapatmamisti.

Yine buna benzer bir olayda dügünümü organize eden herife beni dügün gününde 20 sefer aradiktan sonra benzer sekilde sövdüm ama görüsme halen devam ediyordu.

Bu olaylar beni bir hayli utandirdi.

Buna benzer anilariniz var mi? Mac saatine kadar biraz vakit gecirelim.

Kuzen cepte şokta çalışıyor. Araç telefonundan müşteriyi aradı, park yeri ararken tali yoldan bir araç önüne çıkmasıyla refleks olarak ananiskm gibi bir cümle kullandı. Akabinde gelen ses, sen kimin anasını saapiyorsun kimsin lan sen .... uzun küfürler silsilesi. Adam birde şikayet etmiş, kuryeniz arayıp bana sovdu diye. Ben şahitlik yaptım adamdan özür diledik tatlıya baglanmasada bağlandı.

Evet arkadaslar böyle bir baslik acma sebebim bugün yasadigim bir talihsiz olaydan kaynaklaniyor.

Is yerinde müsteri ile telefonda görüsürken telefon görüsmesinin bittigini zannedip herife sövdüm. Duymamasi mümkün degildi cünkü herif telefonu kapatmamisti.

Yine buna benzer bir olayda dügünümü organize eden herife beni dügün gününde 20 sefer aradiktan sonra benzer sekilde sövdüm ama görüsme halen devam ediyordu.

Bu olaylar beni bir hayli utandirdi.

Buna benzer anilariniz var mi? Mac saatine kadar biraz vakit gecirelim.

bundan olmuş

Galiba yok. Beynim kafamdan silmediyse utandigim bir anım yok.

Lisedeyken X diye bir hoca vardı, ben de yatılı okuyorum başka şehirde. Üst sınıfım ve yatakhanede alt sınıflar aşağıda olurdu, bir de her akşam bir hoca gözetmenliğe kalırdı, denetlerdi, yoklama alırdı kaçan olmasın diye.

Biz de düzenli olarak kağıt oynuyoruz zaten lisede yatılı okulun vazgeçilmezi kağıtla masa tenisidir.

Bu alt sınıflara da haber yolluyoruz lan işte hoca gelirse söyleyin bize falan, o gün de aşağı indim lise 1lerin katına, dedim böyle böyle X gelirse haber verin ama ismi Kamilse Kamil gelince haber verin diyorum hoca falan da yok, tam çıkacaktım döndüm haber vermezseniz hepinizi çoğaltırım dedim.

Geri bir adım attım, arkamı döndüm X arkamda belirdi mk her yer de karanlık herif kapıları falan da dinlerdi de bu kadarına denk gelmemiştim, çoğaltırım dememin öncesinde yokken 3 sn sonra kapıda belirdi bir anda.

Karşı karşıya kaldık, ben de kem küm ederken siktir lan yukarıya dedi, çıktım yukarıya :asd:

Kuzen cepte şokta çalışıyor. Araç telefonundan müşteriyi aradı, park yeri ararken tali yoldan bir araç önüne çıkmasıyla refleks olarak ananiskm gibi bir cümle kullandı. Akabinde gelen ses, sen kimin anasını saapiyorsun kimsin lan sen .... uzun küfürler silsilesi. Adam birde şikayet etmiş, kuryeniz arayıp bana sovdu diye. Ben şahitlik yaptım adamdan özür diledik tatlıya baglanmasada bağlandı.
yıldırımlardan boş bulduğun anlara bak :/

Kızın evindeyim. Gece erken uyumustuk. Sabah ablası kalkıp işe gitti. Ev boş rahatız diye düşünüp sabah birşeyler yapalim dedik. Ablası meğer işe değil arkadasini havalimanından almaya gitmiş. Baktım kapıdan anahtar sesleri geliyor. Apar topar üstümü başımi giymeye calistim ama yetişemedim. O şekilde yakalanmıştık. Balkona geçip sigara içmiştim sonra ablası ve arkadaşıyla benim kız odadan cikamamisti utancından

Pandemi zamanında okullara maskeyle gidiyoruz ve hiç çıkarmıyoruz tabi. Benim ders boştu çay içiyordum öğretmenler odasında. Bir şey lazım olduğu zaman öğrencileri gönderip dolaptan aldırırız genelde. Neyse birisi girdi içeri tabi maskeyle. Biraz durakladı. Ben de kızım kimin dolabını arıyorsun dedim. Biraz kısa boylu bir hocamız vardı. Maskeyi çıkardı hocam benim dedi. O an yerin dibine girdim

Sakal-bıyık kesince çok çocuksu duran bir tipim var. Askerde de malum her gün traş. Bir gün alay sancak nöbetindeyim. Kıpırdamak bile yasak gidenler bilir. Yeni yetme komutanlardan biri (ast.çvş'tu sanırım) sen ne tatlı şeysin la öyle deyip yanağımdan makas almıştı nöbetteyken. Daha sonra uzun dönemlerden biri ''komutanım onun yaşı sizden büyüktür kısa dönem deyince gelip özür dilemişti.

Aklıma geldikçe söverim hala. Dur gene sövim.

Sakal-bıyık kesince çok çocuksu duran bir tipim var. Askerde de malum her gün traş. Bir gün alay sancak nöbetindeyim. Kıpırdamak bile yasak gidenler bilir. Yeni yetme komutanlardan biri (ast.çvş'tu sanırım) sen ne tatlı şeysin la öyle deyip yanağımdan makas almıştı nöbetteyken. Daha sonra uzun dönemlerden biri ''komutanım onun yaşı sizden büyüktür kısa dönem deyince gelip özür dilemişti.

Aklıma geldikçe söverim hala. Dur gene sövim.
Yalnız buna fena güldüm 😄 gözümde canlandı olay

Geri
Üst Alt