İlk gorev yerim sakaryaydi sene 2013. Gezi parkı olayları patladığı için ek görev olarak herkesi istanbula verdiler, 4 senelik akademi 3.5 senede bitti. Onunda verdiği heyecan vardı tabi. Cok toyduk.
Bizi apar topar mezun ettiler , izin vermeden dırekt gorev yerıne gıdecektık , Mersinden otobüs bileti aldım , İstanbula. Inanılmaz heycanlıyım , bi taraftan mezunıyet ,bi taraftan belinde tabanca var ilk defa onu ıncelıyorum falan kafamda o var , bi taraftan olaylar alevl onu dusunuyorum.
Otobuste aştiden sonra uyumusum. bolu da mola verdıler. uyandım. Bir baktım ki beylik tabancam yok... Allahım kan ter içinde napacagımı bılemez haldeyım. Yenı memursun , memur arkadaşlar bilir , ilk senen ''asalet tasdik'' diye bır konu vardır , o tasdıklenmeden ilk hatanda sorusturma olmadan direkt meslekten şutlanırsın , mesleği geçtim biri alsa çalsa birini gidip vursa , sen suc ortaklıgından içeri girersin hayatın bile kararır. Oturdugum koltugu 50 kere didk didik aradım. Hayır otobüste boş.. Son çare mecbur 155 i aradım. Polis geldi , herkesı otobusten ındırdı zaten 7-8 kişi vardı. üstlerini aradılar otobusu talan ettiler falan filan derken yok ortada silah falan...
Sonra emekliliği gelmiş +50 lerinde bır polis amca

geldi , bana baktı ben kan ter içindeyım korkuyorum , aynen sunu dedi '' ben bu olayı cozerim ama bı kurban kesersın '' ... bende tabi yeterkı bulsak elımden ne gelırse verırırm keşke falan dedm ama bunu derken tabiki bulunamayacagını dusunuyorum, cunku yok hıc bır yerde , ben dedım bırısı aldı kactı...
Sonra bu abi, '' bu comez kesin tuvalette unutmustur dedı '' , bende ımkansız burda wc ye gıtmedım dedi...En son nerde gıtmıstın deyınce beynımde sımsekler çaktı. AŞTİ de gitmiştim...
Velhasılı , aşti de bir aşçı cihazı wc de bulup polıse ıhbar etmıs , tabanca otogar polısındeymiş. Tekrarda aştiye gıttım tabancayı aldım ama bu bana bır kuzuya mal oldu ,o dönem 1800 tl maas almıstım yarısu ogun kuzuya gıttı

ciddi cidd kurban kestim ,bolu polısıyle afıyetle yedık

Mesleğin ilk günü Yaşadıgım korku ve stresi , ondan sonra calıstıgım nusaybın ve yüksekovada hendek operasyonlarında bile yasamadım. Zaten o surecten sonra denıze gıtsem tabancayla gıdıyorum

)))