- 3 Haziran 2015
- 57.737
- 67.053
- 4.143
Bence Sami o hikayeyi Brazzers de filan görüp gercekten yasadigini fln zannetmis olabilir OnurumSaminin fantezisi hoşuma gitti.
Kızın ablasına yakalanma fantezisi diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Sami o hikayeyi Brazzers de filan görüp gercekten yasadigini fln zannetmis olabilir OnurumSaminin fantezisi hoşuma gitti.
Kızın ablasına yakalanma fantezisi diyorum
Yemin ederim üstat yaşandı bu.
Onurcum sana güveniyorum, Antep'e geldim pandemi zamanı, iş buldum, özel okulda ilk günüm. Antep'e gelmişken dedik kebap yemeden olmaz. Adamların zalım bir biberi var, atom diyorlar, yeşille kırmızı arası, iyice acilasinca kıpkırmızı oluyor. İlk kebap heyecanıyla cigerinden kusbasina denemek için sipariş ettim. Bu biberleri de kozlemisler ayrı bir köpüğe güzelce dizmisler. Acı seven biri olarak 8 tane yedim ki normalde bir tanesi bile batidakileri felç edebilecek güçte. Neyse gece ateşim çıktı, korona oldum sandım, sabaha kadar 3-4 kilo verdim. Sabah mecbur ilk gün, zor bela derse gittim, asansöre bindim ama midem nasıl kötü, dedim asansörde yalnızım, kötülüklerden arinabilirim. Tabii biberin mide ve bağırsaklardaki etkisiyle ters köşe oldum. Zilde çalmış bulundu, o dersi köşede nasıl anlattigimi hatirlamiyorum. Lavaboya koştur koştur gittim. Bizim adı özel okul olan okulumuzda peçete ve tuvalet hiçbir zaman koymuyorlar. Acı bir tecrübeyle öğrendim. Küçük adımlarla öğretmenler odasına gittim, herkes ooo hoşgeldin hocam vs yapıyor, benden ter akarak hepsiyle tanıştık, gel çay içelim hocam nerelisin falan muhabbet ediyorlar, muhabbetide kesemiyorum. Sonra yalandan hapsurdum, pecetesi olan var mı dedim, bayan hocalardan birisi sağolsun verdi. Küçük adimlarla olabildiğine hızlı lavaboya giderken patronla karşılaştık, hocam alisabildin mi falan fistan, zil çaldı, hocam sizi tutmayayim dersinize geçin dedi. Geçtim. o ders kan revan geçtikten sonra lavaboda güzelce temizlendim, boxeri poşete koydum, çöpe attım. İç çamaşırsız gün bitti ama bende bittim. Siz siz olun, alışkın değilseniz biber yemeyin ilk iş gununuzden önce. Şimdi kiloyla yesem birşey olmuyor ama bana tam 7 kilo kaybettirdi totalde
ben de askerde komutanların tuvaletini kullanıyordum 5ten sonra herkes gittiği için rahat rahatİlk gorev yerim sakaryaydi sene 2013. Gezi parkı olayları patladığı için ek görev olarak herkesi istanbula verdiler, 4 senelik akademi 3.5 senede bitti. Onunda verdiği heyecan vardı tabi. Cok toyduk.
Bizi apar topar mezun ettiler , izin vermeden dırekt gorev yerıne gıdecektık , Mersinden otobüs bileti aldım , İstanbula. Inanılmaz heycanlıyım , bi taraftan mezunıyet ,bi taraftan belinde tabanca var ilk defa onu ıncelıyorum falan kafamda o var , bi taraftan olaylar alevl onu dusunuyorum.
Otobuste aştiden sonra uyumusum. bolu da mola verdıler. uyandım. Bir baktım ki beylik tabancam yok... Allahım kan ter içinde napacagımı bılemez haldeyım. Yenı memursun , memur arkadaşlar bilir , ilk senen ''asalet tasdik'' diye bır konu vardır , o tasdıklenmeden ilk hatanda sorusturma olmadan direkt meslekten şutlanırsın , mesleği geçtim biri alsa çalsa birini gidip vursa , sen suc ortaklıgından içeri girersin hayatın bile kararır. Oturdugum koltugu 50 kere didk didik aradım. Hayır otobüste boş.. Son çare mecbur 155 i aradım. Polis geldi , herkesı otobusten ındırdı zaten 7-8 kişi vardı. üstlerini aradılar otobusu talan ettiler falan filan derken yok ortada silah falan...
Sonra emekliliği gelmiş +50 lerinde bır polis amcageldi , bana baktı ben kan ter içindeyım korkuyorum , aynen sunu dedi '' ben bu olayı cozerim ama bı kurban kesersın '' ... bende tabi yeterkı bulsak elımden ne gelırse verırırm keşke falan dedm ama bunu derken tabiki bulunamayacagını dusunuyorum, cunku yok hıc bır yerde , ben dedım bırısı aldı kactı...
Sonra bu abi, '' bu comez kesin tuvalette unutmustur dedı '' , bende ımkansız burda wc ye gıtmedım dedi...En son nerde gıtmıstın deyınce beynımde sımsekler çaktı. AŞTİ de gitmiştim...
Velhasılı , aşti de bir aşçı cihazı wc de bulup polıse ıhbar etmıs , tabanca otogar polısındeymiş. Tekrarda aştiye gıttım tabancayı aldım ama bu bana bır kuzuya mal oldu ,o dönem 1800 tl maas almıstım yarısu ogun kuzuya gıttıciddi cidd kurban kestim ,bolu polısıyle afıyetle yedık
Mesleğin ilk günü Yaşadıgım korku ve stresi , ondan sonra calıstıgım nusaybın ve yüksekovada hendek operasyonlarında bile yasamadım. Zaten o surecten sonra denıze gıtsem tabancayla gıdıyorum
)))

Liseden Sri Lankalı bir arkadaşımın annesi vefat etmişti. Lise bitti üniversite iş falan derken ara açıldı biraz. Yıllar sonra bu arkadaş bana mesaj attı düğünüm var gelir misin diye. Maalesef gidemedim düğün günü tatilde olduğum için.
Sonra hemencecik bunun kızı oldu, maşallah dünyalar tatlısı bir şey. Kızının ilk doğum gününe beni de çağırdı, en yakın arkadaşım ile birlikte gittik o da kendisini tanıdığı için. Neyse doğum gününün yapıldığı mekânda daha ilk başta sohbet ederken ben gerizekalı aptal herif arkadaşıma "Ehh baban nasıl annen nasıl" diye sordum. Ağzımdan anne lafı çıktığında kafama direkt dank etti sen ne söyledin şimdi gerizekalı diye başımdan kaynar sular döküldü.
Arkadaşım bir şey demeden hemen toparlamaya çalıştım kusura bakma çok boş bulundum çok özür dilerim diye yalvardım çocuğa adeta. Ama sanırım o an çok üzdüm kendisini. Hayatımda hiç o an utandığım kadar utanmadım şimdiye kadar. Çarşıda milletin arasında sokağın ortasında altıma sıçsam o an utandığım kadar utanmazdım herhalde.
Ben FB plakalı arabamın tam halini atmıştım. Ama amacım mod olmak değildi.Hocam kimseye anlatmadıgim bir anım var bununla alakalı ama burda da anlatmayacağım. Zamanında mod olma sevdasına Keramettin admire TC kimliğe kadar vermiştik, aman diyim.
Erkek miydi? Genelde teknik müdürler erkek oluyor.Manita ile yoğun aşk mesajı trafiğinde iken nasıl olduğunu anlamadan, işletme teknik müdürüne aşk dolu mesaj atmıştım. Oda bana bende seni seviyorum diye karşılık vermişti.
Erkek yahu o yüzden bu alana yazdık.Erkek miydi? Genelde teknik müdürler erkek oluyor.
Kadın olsaydı utanmaz mıydın?Erkek yahu o yüzden bu alana yazdık.
HayirKadın olsaydı utanmaz mıydın?