Üye Görüşü Havada Şampiyonluk Kokusu Var

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
1. Artık eskisi gibi siyasetle ve federasyonla sorun yaşamayız (hatta yaşamıyoruz bence) çünkü siyasetle arası çok iyi bir Albayrak ve federasyon dahil tüm kurumlara saygılı bir başkan Yarsuvat var..

2. Yönetim geç de olsa çok yerinde ve zamanında karar vererek, zirveden kopmadan taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, duayenleriyle, medyasıyla tüm camianın hemfikir olduğu, benimsediği genç dinamik biri Hamza hocayı getirdiler..

3. Görüntülerden gördüğümüz kadarıyla da Delinin gitmesiyle oyuncularımızda bir rahatlama olmuş çok pozitif bir havaya girmiş görünüyorlar, futbolcuya dayalı düzene ne kadar karşı olsam da oyuncuların morali takım performansında çok önemli maalesef Türkiye'de gerçek bu..

4. Beyaztv olsun, telegol olsun, hıncal uluç olsun, eski futbolcu yorumcular olsun medyada inanılmaz bir Hamza hoca propagandası başladı, söz konusu Terim medyası hocayı inanılmaz destekliyor bu ilk bakışta negatif gibi görünse de ben pozitif etki edeceğini düşünüyorum..

5. Federasyonun azize aleyhine çıkardığı talimatları, gözünü kırpmadan verdiği cezaları, emre gibileri düşünmeden oyundan ihraç eden hakemleri ve emre gibileri artık her yerde eleştiren medyayı da bu anlamda çok pozitif görüyorum..

Her ne kadar bu işin arkasında Terim ve yandaşlarının operasyonu olduğunu iddia etsem de artık bir noktadan sonra Galatasaray'ımızın menfaatlerini de düşünmemiz gerekiyor ve istemesek de bu yapıya destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Hamza hocanın burda en masum insan olduğunu ve kendisinin her türlü saygıyı ve desteği hakettiğini düşünüyorum..

Ben Hamza hocamıza da güveniyorum ayrıca. Devre arası yapılacak bir nokta forvet transferiyle (Niasse gibi) takımda çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. İlk hedefimiz en az kayıpla devre arasına girmek olmalı. Doğru oyuncu tercihleri ve doğru oyuncu dizilişleriyle takıma doğru oyunu oynatacağını düşünüyorum..

Artık herşeyi bir kenara bırakıp tüm kalbimizle ve enerjimizle destek olmalı, Galatasaray'ımızın şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşmasını keyifle izlemeliyiz..

jvJ3ND.png

Sonucta is saha icinde bitiyor.
Takim futbol oynayamiyor. Hele Selcuk ve Burak gibi sabotör yeteneksiz heriflerin hegemonyasi sürdügü sürece bi halt olmaz.

Burak'i kesmezsek ilk 3 bile zor.

Yazdıklarına katılmakla beraber, Prandelli'nin gönderilmesiyle takım, yönetim ve en önemlisi taraftarda bir rahatlama oldu.

Hamza hocanın gelişiyle tekrardan geleceğe umutla bakıyoruz.

Yeni hoca, yeni başlangıç, yeni umutlar. İş tabi saha içinde futbolcularda. Ama saha dışında da psikolojik, moral, motivasyon ve sinerji olarak iyi durumda olmalıyız.

Burak ilk 11 oldugu surece bu tur topikler bos.

Prandellinin gitmesiyle rahatladigim felan yok, sahada halen ayni 4 milyon eu maas alan yeteneksiz olacak.

Cardozo-Dembaba-Sow/Emenike'lerin oldugu bir ligde Burak-Umut ile şampiyonluk ??

Şu an bunca rezalete karşı böyleysek zor değil.. İş 3-4 maç üst üste kazanmayla biter tamam rakiplerin kopmasına izin verilmez ama..

Geri
Üst Alt