Üye Görüşü Havada Şampiyonluk Kokusu Var

Galatasaray her zaman şampiyon olabilir, bu kanımızda var..

Ama şu an havada şampiyonluk kokusu yok, aksine her an yeni bir 4 yeme kokusu var.. Eskişehir tam kadro çıksa ilk yarıyı yenik kapatırdık..

1) Ünal Aysal federasyona karşı saygılı değildi , bu yüzden onlarla problem yaşamışız gibi bir algı yaratmışsın. Olmadı bu. Yaşanan gerilimin tek nedeni federasyon ve direktifle çalışan kurulları.

5) "Federasyonun azize aleyhine çıkardığı talimatları, gözünü kırpmadan verdiği cezaları, emre gibileri düşünmeden oyundan ihraç eden hakemleri ve emre gibileri artık her yerde eleştiren medyayı da bu anlamda çok pozitif görüyorum.." buna sadece güldüm. Düşünmeden ihraç :D 5 defa kırmızı kart görmesi gerekirken yardımcı hakem çekine çekine zorla en sonunda verdirtti kırmızıyı. Bu düzen kolay kolay değişmez.

Diğer maddelere katılıyorum

Şampiyonluk çok zor ama dünkü takımdaki istek hoşuma gitti..Oyun olarak hala çok kötüyüz

Mevcut kadro ile zor. A sınıf bir santrafor ile dinamik bir merkez oyuncusu alınırsa ortak oluruz.

takıma küfür etsen bu kadar tepki almazdın emin ol ... adam inanmış yazmış ne var bunda ? maç kazanırız beğenmezsiniz gol atarız sevinmezsiniz nasıl bir topluluk var burada anlamak güç...

o havayı hala solumadık bence.daha var..

CF0EZH9VIAA-kP_.jpg:large

Insallah bugun biter

Beni gecen hafta banlamasaydiniz fb yenemezdi mersini...

Takım saçma sapan futboluna rağmen ligde lider ve kupada finalde 10 hafta önce kimsenin böyle bir öngörüsü olması mümkün olamazdı.Arkadaş hep destek tam destek demiş vermiş veriştirmiş ama kendi içinde bile böyle bir öngörüsü yoktur.

Geri
Üst Alt