GSCimbom
Havadan Sudan Tartışma Başlığı
Ü

Havadan Sudan Tartışma Başlığı Sayfa 10

Ümit Çatar ·

Cevap
604
Okunma
30K
Sayfa
10/31
kim vurdu ergın atamanı yerine dibine renktaş ? sen eskilerden oldugun için bilirsin
Su bunu yapti, bu bunu yapti benim isim degil ya. Hayatta daha önemli seyler var. Ama bazi zibidiler bunu bilerek yapiyor sürekli 'zaaa bak sen bunu yazmistin' kafasiyla. Halbu ki kendi yazdiklarini bir ortaya cikarsak, yazacak yüzü kalmayacak.

Sidik yarisina girecek degilim ya, takma pek.

Su bunu yapti, bu bunu yapti benim isim degil ya. Hayatta daha önemli seyler var. Ama bazi zibidiler bunu bilerek yapiyor sürekli 'zaaa bak sen bunu yazmistin' kafasiyla. Halbu ki kendi yazdiklarini bir ortaya cikarsak, yazacak yüzü kalmayacak.

Sidik yarisina girecek degilim ya, takma pek.

haklısın.. adamların tek derdi trollük.. taraftarlıkla alakaları yok.. muhtemelen asosyallikten kafayı yiyenler bunu yapıyor..

haklısın.. adamların tek derdi trollük.. taraftarlıkla alakaları yok.. muhtemelen asosyallikten kafayı yiyenler bunu yapıyor..
Birde bu GSE'li zibidiler cikti son zamanlar. Hepsi degil, bir kac kisi. Önceden kesin kurallar vardi, forum'a konuya bagli katki gibi, dogru türkce kullanimi gibi. Sadece bunlar GSE olabiliyordu.

Ama bak sen cogu GSE artik sadece trollük yapip duruyor, türkce'yi dogru kullanmiyor vsvs..

Bir kac GSE ismi verebilirim mesela, son 200 mesajina baksan bir kere bile mantikli birsey yazdigini göremezsin. En fazla 1 kurdugu kadro cikarabilirsin. Digerleri sadece trollük ve dikkat cekmek.
Ama sosyal hayat olmayinca bunlar normal ya, dedigim gibi fazla takma :)

Son düzenleme:
Birde bu GSE'li zibidiler cikti son zamanlar. Hepsi degil, bir kac kisi. Önceden kesin kurallar vardi, forum'a konuya bagli katki gibi, dogru türkce kullanimi gibi.

Ama bak sen cogu GSE artik sadece trollük yapip duruyor, türkce'yi dogru kullanmiyor vsvs..

Bir kac GSE ismi verebilirim mesela, son 200 mesajina baksan bir kere bile mantikli birsey yazdigini göremezsin. En fazla 1 kurdugu kadro cikarabilirsin. Digerleri sadece trollük ve dikkat cekmek.
Ama sosyal hayat olmayinca bunlar normal ya, dedigim gibi fazla takma :)

haklısın dediğin gibi ''dikkat çekmek'' için... adminlerde bişi yapmıyor.. gerçi ben 8 aydır buradayım sen daha iyi bilirsin eski forum nasıldı falan..

haklısın dediğin gibi ''dikkat çekmek'' için... adminlerde bişi yapmıyor.. gerçi ben 8 aydır buradayım sen daha iyi bilirsin eski forum nasıldı falan..
En iyi örnek; Konu mesaj'i mola almak, sana yapilan elestiri 'zaaaaa kupa aldi'

Ben pek takip etmem basketbol fln ama ulan daha gecen mac yerin dibine vuranlar oldu, ondan önce sans'a kazandik dua etsin diyenler oldu.

Ama hep su istatistik aklima geliyor: Türkler kendi dilini algilamakta 42. sirada. Herseyin özeti aslinda :)

En iyi örnek; Konu mesaj'i mola almak, sana yapilan elestiri 'zaaaaa kupa aldi'

Ben pek takip etmem basketbol fln ama ulan daha gecen mac yerin dibine vuranlar oldu, ondan önce sans'a kazandik dua etsin diyenler oldu.

Ama hep su istatistik aklima geliyor: Türkler kendi dilini algilamakta 42. sirada. Herseyin özeti aslinda :)

evet burada ergın atamanı eleştiren çok kişi gördüm.. bunlardan 2-3 tanesi admin 1-2 tanesi moderatördü... galiba onlara güçleri yetmıyor :)

Geri
Üst Alt