Ümit Çatar
Cezalı
bu konuya harcadiginiz zamani ve enerjiyi dursun capsizina harcasaydiniz herif defolup gitmisti simdi.
bunu trollere söyle renktaş.. bunları amacı Galatasaray falan değil.. insanları rahatsız etmek trollük yapmak
bu konuya harcadiginiz zamani ve enerjiyi dursun capsizina harcasaydiniz herif defolup gitmisti simdi.
raporladım... admınler birazcık adaletlıyse cezanı verir
bunu trollere söyle renktaş.. bunları amacı Galatasaray falan değil.. insanları rahatsız etmek trollük yapmak
valla herkeze soyluyorum kardes. isin resmen boku cikmis.
Adminlerin adaletini mi sınıyorsun? Ne haddine?
Ben de raporladım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
valla herkeze soyluyorum kardes. isin resmen boku cikmis.
ergin atamana hoca degil diyen adami forzakartal forumundan beklerler
yol verelim
hiç sorma... millet buraya sadece trollük için giriyor.. Galatasaray falan umurlarında değil... o yüzden ne söylesen boş..
Sen herseyi cok iyi biliyon Ergin Ataman dusmanlari burada barinamaz bilesin. :asd22:
hiç sorma... millet buraya sadece trollük için giriyor.. Galatasaray falan umurlarında değil... o yüzden ne söylesen boş..
kardeş senın modluk gidince trollere dönmüşsün.. yani tam özüne dönmüşsün.. kim senı mod yapmıştı ?
valla cok detayli okumadim olaylari. biraz bakayim dedim mesajlari gorunce biraktim.
bu arkadaslarin troll oldugunu dusunuyorsan cevap verme bitsin gitsin. veya engelle. yoksa bu isin sonu yok.
emrah yıldırım efendi birisidir.. böyle bişey yapacagını sanmam