Peki. Grafiker bi arkadaşımdan yardım alıyorum şu anda, resmin fotomontaj olup olmadığını inceliyoruz.gerek yok... raporlamayacagım...
Peki. Grafiker bi arkadaşımdan yardım alıyorum şu anda, resmin fotomontaj olup olmadığını inceliyoruz.gerek yok... raporlamayacagım...
fbli degil ama Anıl Kılıç da bjkli [bence]Korkum yok bulasmiyayim renkt
as bas agrisi sen anladin iste![]()
Artik degil renktasMod değilmiydin sen yahu ?
Peki. Grafiker bi arkadaşımdan yardım alıyorum şu anda, resmin fotomontaj olup olmadığını inceliyoruz.
Artik degil renktas![]()
Yok benim kararimdi boyle iyi sakin.Ariyim Emrah'ı yapsın tekrar rahat ol.
Yok benim kararimdi boyle iyi sakin.![]()
Ne dalgası yahu, ciddi ciddi inceliyorum. Eğer bi fotomontaj söz konusuysa yaptırımları olacak çünkü.admin sende mı dalga gecıyorsun ?
Kim gecmiyor ki onu soyle senadmin sende mı dalga gecıyorsun ?
Ne dalgası yahu, ciddi ciddi inceliyorum. Eğer bi fotomontaj söz konusuysa yaptırımları olacak çünkü.
![]()
Ne dalgası yahu, ciddi ciddi inceliyorum. Eğer bi fotomontaj söz konusuysa yaptırımları olacak çünkü.
![]()
komık mı renktaş ? masallah bayağı zevk alıyorsunuz ınsanlarla dalga gecmeyle.. yazık
yuhhh resmen dalga gecıyor adamlar... yazık
komık mı renktaş ? masallah bayağı zevk alıyorsunuz ınsanlarla dalga gecmeyle.. yazık
Sen o dalga geçen kişilere cevap yazdığın sürece o kişiler seninle dalga geçmeye devam edecek.
Böyle bir başlık açtın. Ergin hocayla kupayı kazandık. İnsanlar tabi seninle dalga geçecek. Başka birisi aynı konu açsaydi o kişi de aynı eziyeti çekerdi
insanlar bu foruma istediğini yazmak için girmıyor mu renktaş ?
insanlar bu foruma istediğini yazmak için girmıyor mu renktaş ?