Ümit Çatar
Cezalı
neyse sayenızde mesaj sayılarım artıyor böyle devam :d
Dingonun ahırı mı lan burası o ne demek.
Kim kiminle dalga geciyor ozet gecermisin? O kadar mesaji geriden gelip okuyamadim.komık mı renktaş ? masallah bayağı zevk alıyorsunuz ınsanlarla dalga gecmeyle.. yazık
Eğlence yeri olmuş burası adminler gereğini yapmalı bence gereksiz yere olay büyümesin.
anlayamamak bu olsa gerek
Bence bu konu önce hagi mi alex mi olur? Sonra müjde ar mı ahu tuğba mı diye değişir
neyse sayenızde mesaj sayılarım artıyor böyle devam :d
Bence Ümit Çatar mı yoksa Süleyman Seba mı daha büyük bir Beşiktaş neferidir bunu tartışalım.
@Talha Küllü bu yoruma ne diyeceksin ceza gerektır mıyor mu ?Rezil olmak bu olsa gerek.
O derece diyorsun ha kesin bilgili mi?
bir sonuca varabildiniz mi @Talha Küllü
Kendisi bir Ergin Ataman düşmanı olarak bunun aksi bir şey yapmıyor.
@Talha Küllü bu yoruma ne diyeceksin ceza gerektır mıyor mu ?
Ben konuyu bilmiyorum ama net bildiğim birşey var oda ŞEREFTİR SENİ SEVMEK ŞANLI GALATASARAY.adminlerde trollerden yana.. yani anlayacağın forumun çivisi çıkmış daha iflah olmaz
![]()
Burada siyah çizgi eksik. Arkadaşımın dediğine göre bu avatarı forum kendiliğinden boyutlandırmış olsa ordaki eksik olmazdı, resmin üzerinde oynanmış gibi. Ne yazık ki hala %100 emin değiliz ikimiz de ama yine de tedbiren Hayri'nin moderasyon yetkilerini 24 saatliğine donduracağım.
"G.t olmak" argo bi ifade yalnızca, ancak kullanılmasını tabi ki pek uygun bulmuyoruz. Gökhan'ı uyardım.@Talha Küllü bu yoruma ne diyeceksin ceza gerektır mıyor mu ?