Üye Görüşü Havana Brown-Ba Bing

Vay be diyeceğim anı bekledim ve sabırla sonuna kadar izledim ama olmadı öyle bir an. Abartmışsın bence de
Murat Kayanda
rammstein uncensored yazdım ilk çıkanı izledim o nasıl bir iğrençlik öyle

Avrupali kadinlari ve Türkiye´de futbol tarftarini birlestiren tek nokta Uzun Boylu, Fizikli senji askidir.

Bu şarkı ve orjinal klibiyle yarışmaya katılmayı bi ara düşündüm ama ...............

yemedi ....:asd22:

Mehmet Arslaner ,
yok ben buldum şarkımıda klibinide üst sıralara adayım ,
tabi yarışma ne zaman yaparlarsa artık kuruduk resmen hayır yani beğen de eklendi :)

Ulan bir çift meme görelim diye girdik kaslı zenci izledik.

Klip erotik bile değil, hangi açgözlü yılların abazalığı buna erotik diyor?

Alttaki yorumlarda Turk'un Turkten baska dostu yoktur diyip kufur eden biri var. :asd22:

ne olacak.. cinsel açlıkla büyümeyen kuşaklar olur.. Afrika'da bazı kabilelerde herkes çıplak geziyor analı çocuklu.. kimsenin de ruh sağlığı bozulmuyor.. bu AKP de iyice milleti hasta zihinli yaptı..

Şarkı mı yapıyor erotik film mi çekiyor.Artık cinsellik oyuncak haline gelmiş.Çocuklar TV karşısında görse ne olacak hiç düşünmemişler mi?

Not:Başlık BaBing olacaktı yanlış yazıldı :)

klibi şimdi izledim.. daha sonra paylaşılan kliplere de göz attım..

ulan AKParti güruhu, bu klipler sayesinde 2 meme görüyorsunuz, sevineceğinize bi de "çocuklar görürse ne olur" diyorsunuz.. ne olacak, mutlu olur çocuklar.. abazalıkları bi nebze hafifler..

ben 10 yaşında falan ilk kez erotik film izlediğimde çok mutlu olmuştum, izlemeyip cahil olmaktan iyidir.. benim ailem de gizlice izlediğimi falan bilse sizin gibi saçmalardı herhalde :) çocukları da iyice uzaylı yaptınız..

Geri
Üst Alt