Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyorum ki, İNSAN'ın ruhu yoktur. Bedenen tekrar diriltilecektir. [ben demiyorum Yaratan diyor] Algı ve şuur, BEYİNseldir.
şu anda patlamış mısır yiyerek 26 sayfayı okudum bütün günün yorgunluğu çıktı vallahHızlı yazmayın, patlamış mısırım bitti.
Reenkarnasyon varmı sizce ? Ben pek inanmasamda ( olmasını isterdim ama o ayrı mesele ) inanan insanların haklı ve mantıklı sebepleri var bence. Mesela Milattan önce 500 yılında Çin'in ıssız bir bölgesinde veyahut Afrika'nın ilkel bir toplumunda yaşayan bir insanın ilahi dinleri tanıma ve öğrenme şansı imkansız gibi birşey. Peki bu insanlar neye göre hesaba çekilecek şimdiki insanlarla o insanlar arasında bir adaletsizlik olmuyor mu ? Çünkü imanın en önemli şartı Allah'a ve onun gönderdiği tüm peygamberlere iman etmek derler. Ama o insanların bırakın Allah'ı peygamberleri, dinleri bile tanıma şansları bir dine mensup olma şansları yok gibi. Yada 3 yaşında ölen bir bebek nasıl hesaba çekilecek ? Ölen bebekler cennete gider diye bir inanış var mesela ama ya o 3 yaşında ölen bebek yaşasaydı belki çok büyük bir günahkar olacaktı. Önemli olan ahiret yaşamı ise 80 yıl yaşayıpta bir sürü günah işleyip te ölen bir adam ile 3 taşında ölen bir bebek arasında da bir adaletsizlik oluyor mesela. Bu tip sebeplerden dolayı inanan insanlar var bence mantıksız sebepler değil bunlar sizce ?
beni de annem değil babam doğurdu![]()