- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
senin için bol hatalı bir geceydi..üzücü bir gece idi![]()

plaselerin iyi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin için bol hatalı bir geceydi..üzücü bir gece idi![]()

senin için bol hatalı bir geceydi..
plaselerin iyi ama![]()
Baktım Dk 10 olmuş 2 gol yemişim biraz kaleden uzaklaşayım dedim 3-4 tane gol peş peşe geldialanya maçındaki hatay gibiydik bugün
@Cevahir Durmaz
kanka iyi bir kaleci değilim de iyi bir savunmacıyım diyelim.@Doruk Ata TANRIVERDİ gittikçe iyi kaleciye evriliyorsun e spor kariyerin başlıyor diyebilir miyiz
@Oğuzhan Önal Bu isimleri yine karıştırıyosunKendinize biraz olsun saygınız varsa
Ball 3D Soccer Online
Ekli dosyayı görüntüle 109498
Bu gece yerinizi mutlaka ayırtın.
geçen gün ondan mı beni bir daha etiketlemeyin diyordu@Oğuzhan Önal Bu isimleri yine karıştırıyosun![]()
@Göktuğ Demirbağ
@Cevahir Durmaz
@Oğuzhan Önal
@Sami Karakoç
@Onur Kosar
@Berke Karabacak
@Cihan Ağzıkara
@Mehmet Eroğlu
@Musap Aydinli
@Murat Saylak
@Ege Aslan
geçen gün ondan mı beni bir daha etiketlemeyin diyordu
listemizi güncelleyelim öyleyse
Kod:@Göktuğ Demirbağ @Cevahir Durmaz @Oğuzhan Önal @Sami Karakoç @Onur Kosar @Berke Karabacak @Cihan Ağzıkara @Mehmet Eroğlu @Musap Aydinli @Murat Saylak @Ege Aslan
güreştiğimiz için mi beni etiketlemedin
dorukun etiket listesinden kopyaladım direkgüreştiğimiz için mi beni etiketlemedin![]()
gene listelerin aranmayan adamı olmuşuzdorukun etiket listesinden kopyaladım direkkb
ben deneme amaclı kurdum bakalım ping olacak mıgene listelerin aranmayan adamı olmuşuzşaka yapıyorum da doruk reis bugün arazi