Hayatını Bu Foruma Adayanlar

11 sene de benim var.

Ömrümü yedin gsc

Alnitak Alnilam Mintaka

Aysalcı olmasan çok kral adamsın.

ROoRrR.jpg

Bir site vardı zamanında Gscimbomda neler tartışılmış felan bakabiliyorduk neydi o site

Denemek icin bi kere ictim anasonlu
Kafa yapiyo bende sevmem pek abartildigini dusunuyorum.
Best overrated= Sigara cay nargile

Vallah ben hic denemedim. Lise dönemlerinde alkol ile tanistim bu "kötü" huyum kaldi ve devam ediyor, ayni dönemlerde arkadaslar nargile sigara falan da kullandi ama ben hic denemedim deneme istegim de olmadi. Keske alkol ile de tanismasaydim ama seviyorum icmeyi ne yalan söyleyeyim :D

Gençliğimiz burada geçti be.

Vallah ben hic denemedim. Lise dönemlerinde alkol ile tanistim bu "kötü" huyum kaldi ve devam ediyor, ayni dönemlerde arkadaslar nargile sigara falan da kullandi ama ben hic denemedim deneme istegim de olmadi. Keske alkol ile de tanismasaydim ama seviyorum icmeyi ne yalan söyleyeyim :D
Bende seviyorum.
Sigara 2 paket ictim hayatimda igrenc bisey.Agizda biraktigi tat berbat.
Icer icmez dislerimi fircalardim ztn.
Bende alkolu severim.Arkadas ortaminda super oluyor.

Bende seviyorum.
Sigara 2 paket ictim hayatimda igrenc bisey.Agizda biraktigi tat berbat.
Icer icmez dislerimi fircalardim ztn.
Bende alkolu severim.Arkadas ortaminda super oluyor.

Sigara cok pis yav, her yerin kokuyor falan igrenc birsey. Alkol de pek iyi degil ama bokunu cikarmadikca bagimlilik yapmaz.

Bunu yazan adam su an yaninda bir sise bira ile film izliyor :D

Benim de gencligim Sabri'yi sag bekte izlemek ile gecti.

O bizde de var maalesef. Yaşın kaç bilmiyorum Can ama biz bir de Capone'den, Davala'dan, Fatih Akyel'in en iyi olduğu dönemden, Perez'den sonra falan izledik Sabri'yi. Yaşadığımız tam bir travmaydı.

O bizde de var maalesef. Yaşın kaç bilmiyorum Can ama biz bir de Capone'den, Davala'dan, Fatih Akyel'in en iyi olduğu dönemden, Perez'den sonra falan izledik Sabri'yi. Yaşadığımız tam bir travmaydı.

Kasim da 28'e girecegim. Yani ben de izledim onlari :)

Perez, Capone maliyet olarak ucuz ama sağlam oyunculardı.

Geri
Üst Alt