Üye Görüşü Hayatının Fırsatı Hamza Hoca! Adaletli ve Cesur Ol Yeter!

Adaletli olmasin diye getirilmis teknik direktorun adaletli davranmasi cok buyuk surpriz olur acikcasi.

katiyen selcuk ve hamiti keserek baslamalidir takimi tanimiyor olsa biraz sure verilir lakin milli takim icin takimi takip ettiginden bu gercegin farkinda olmasi gerekir. buragi da ilerde sanki diego costaymis gibi yalniz birakma hiyarliginin sonunu getirmesi gerekir
baska
hmm

gokhan zani oynatmalidir 100%
baltayida
sabriyi shut. gerek yok sabriye ondan iyi adamlar war.
ilk etapta bunlari beklerim acikca konusmam gerekirse. ama selcugu falan kazanabilirim diye bi kac mac sans verirse herife laf edilmemeli cunku gidip selcugu kaptan yapmislardi bu hamzada gelir gelmez kaptani kesecek hali yord.

kendi kariyeri kendi idealleri. kolay değil bunca parsanın toplandığı bir kulübün başına geçebilmek. 7 24 nöbet tutuyor onca insan göreve gelmek için.
onca ayak oyunu onca strateji.
bu göreve gelmiş aklı başında her insan floryaya ayak bastığı ilk gün bazı şeyleri uygular.
o bizim oğlan, bu yabancı damat, şunun şu yakınının ricası var, buna birazdaha müsamaha göstereyim,sabredeyim,milli oyuncu vsvs derse kendisi kaybeder.
elindekinin değerini bilir hiç bir etki altında kalmaz umarım. akıllı davrandığı takdirde hertürlü kendisi kazanır.
davranmazsada kelle kendi kellesi, kariyer kendi kariyeri birdaha zor görür o mevkiyi.

geçen gün yarım saatlik bir röportajını dinledim 2 3 yıl evvele ait. gayet umut verici konuşuyor.
planlamaları, düşünce yapısı,bahsettiği ekip çalışmaları falan gayet kulağa hoş geliyor. umarım sadece konuşmlarında kalmaz.
kalıcı olmanın, yer edinmenin nekadar zor olduğunu adnan bro.lar ile vs. attığı dönemden çok iyi biliyor. inş. unutmaz hiçbirzaman.

Gelir gelmez keserse efsane olur ama sanmıyorum. Belki 1-2 maç sonra.

Genel olarak kesmez diye düşünüyorum ama performanslarını artırsa yine yeter. Burak olmasa da Selçuk'u silkelese biraz iyi olur.

Ftnin ve yerli çetenin kuklasi olmasın yeter. Bakalım gorucez.

Geri
Üst Alt