Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Cevap: Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Galibiyet serisi yakaladık hemen kesin önümüzü.

YAw bu cinconlar her sene UEFA Kupası'nı kutlamaktan utanmıyorlar abi ya. İyi ki bi kupaları oldu. Her sene kutluyorlar, görmemişin kupası olmuş misali.

(Yıllarca 3-0 dan 4-3 ü kutladılar şimdi de 6-0 ı kutluyor ezikler)

Arkadaşlar ben oyuncularımızı kutluyorum. Onlarca şehit verdiğimiz ve deprem olan bir haftada, şehitlere ve ölenlere saygı için gol atmadı oyuncularımız. :005:

YAw bu cinconlar her sene UEFA Kupası'nı kutlamaktan utanmıyorlar abi ya. İyi ki bi kupaları oldu. Her sene kutluyorlar, görmemişin kupası olmuş misali.

(Yıllarca 3-0 dan 4-3 ü kutladılar şimdi de 6-0 ı kutluyor ezikler)

Bıraksınlar Uefa kupasını önce dünya kulübü fenerbahçeyi yensinler Rıza abi.

Bıraksınlar Uefa kupasını önce dünya kulübü fenerbahçeyi yensinler Rıza abi.

Uefa Kupası da neymiş, biz ŞL çeyrek finali oynadık. Hagi sayesinde aldılar işte kupayı. Hagi olmasa alamazlardı. Ama Hagi bi Alex değil

Uefa Kupası da neymiş, biz ŞL çeyrek finali oynadık. Hagi sayesinde aldılar işte kupayı. Hagi olmasa alamazlardı. Ama Hagi bi Alex değil

Alex yaptırdığı penaltılar yeter abi Hagi kim.

bu ertuğrulun yediği ekmekler haram olsun...

pis bide fenerden yetişme olacak...

Para liginde yine ilk ondayız. Oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ne kadar zevkli. Türkiye Kupası da neymiş. Paramız var beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

serefsiz hakem resmen hakkimizi yedi rakip oyuncu iki üc kere alexi üfledi alex düstü ama faul yok :mad:

:ka10: Ertuğrul

Arkadaşlar bize elle oynamak serbest değil mi? O opsiyonu kullanmadık hiç bugün.

bu maçı kazanamamamızın bir numaralı sebebi hakemdir.90 dakika boyunca ne bir penaltı verdi ne de rakibe kırmızı kart verdi.

bizi çekemedikleri çok açık.bu maçta bir tane lehimize penaltı verilmez mi ya :mad: en azında rakibi 10 kişi bıraksaydı

bu lig böyle gitmez hakemlerin bir an önce düzelmesi lazım.

acaba aykut hoca çıkıp ''galatasaray ın penaltıları irdelenmeli'' dese düzelir mi bu durum? geçen sene işe yaramıştı

Arkadaşlar bu tamamiyle Aziz Yıldırımı bitirmek için uygulanan komplodur.

Uzaylilar dunyayi ele gecirmeye calisiyorlar, ilk olarakda bizden basliyorlar :asd:

Beşiktaş maçına Fırat Aydınus verilmiş. :mad: Kesin hakkımızı yiyecek, şikeci MHK, TFF, MAA, GS, BJK. :mad:

samsunla berabere kaldık şike şike :D

madem samsunla berabere kaldık,biz şikeci değilmişiz demekki.burdan yetkililere sesleniyorum madem şikeci degiliz,aziz basghan dışarı çıksın.

Cevap: Manyak Bir Konu: Hadi fenerli Olalım, Konusuda: Şike Operasyonu

Konuya girince ben de bir an fenerli olayım bir şeyler yazayım istedim ama daha ilk saniyesinde kendimi çok ezik hissedip vazgeçtim. Siz takılın. :D

Ne alakası var kardeşim, konu sarmadıysa mesaj falan da yazma. Allah allah ya.

Bunlar bizi tanımamışlar, birdahaki seçimlerde oylarımızı Platini ve Platerin rakiplerine verelimde ve UEFA nın ve Fifa nın kapısından sokturmayalım.

Geri
Üst Alt