Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Cevap: Haydi Fener'li Olalım, Konumuz: "Şike Operasyonu"

Cemaatin işi, eğitimli abiler tarafından bitirildikk..

Taraftarada burdan selam yolluyorum 90 dakika boyunca Galatasaray marslari duyup durduk insan bi ara bagirir takimina biraz destek cikar oyle oturup izlediler yaziklar olsun gs sukru saracogluna geldiginde 3 lu cektirsin siz ttareneya gittiginizde orda cekirdek kirin aferin antu aferin !

Taraftarada burdan selam yolluyorum 90 dakika boyunca Galatasaray marslari duyup durduk insan bi ara bagirir takimina biraz destek cikar oyle oturup izlediler yaziklar olsun gs sukru saracogluna geldiginde 3 lu cektirsin siz ttareneya gittiginizde orda cekirdek kirin aferin antu aferin !

Abartma renkdaş aleksin golünden sonra hepsini sus pus ettik paso bizim tayfanın sesini duydum ben inlettik resmen.

Ozer girince az da olsa umitlendim en azindan beraberlik dedim ama hayal kirikligi yasadim :/

Kusura bakmayın ama Skor taraftarısınız abi, oynadığımız futboldan ümitliyim ben.. O bi pozisyonda ziegler canere verse, caner çalımlarla köşeye inse, muz bi orta kesse bienvenue indirse alex çaksa şimdi bunları konuşmuyorduk..

beyler nasıl attık ama son dakikada...

aleximiz boş geçmedi gene...

neyse derslerimizi çıkartalım bence beyler...

iyi yönden bakarsak 9 10'da yiyebilirdik...

San Marino gibi paslaşıyoruz yeaaa.

Beyler, artık su dolu küvetin içinde maydanozla nefes alabiliyorum...

Beyler geçenlerde yine yazmıştım zorluyorum zorluyorum hala kendimi ezik yerine koyamıyorum :) Neyse ozaman antuda okuduğum bir yazıyı aktarayım buraya.. Galatasaray + Savcı+Cumhurbaşkanı +TFF + Basın 3-1 fenerbahçe :)

+ Mahir + Levent + GSCimbom + Kaynanam + Mahalle bakkalımız Hayri amca + Sütçü Murtaza + Yoğurtçu Selim + Kaymakçı Elmander + Arap Sabunu Eboue + Buzlu Melo + Babam ama Hangisi bilmiyorum diye devam edebilir.

Beyler geçenlerde yine yazmıştım zorluyorum zorluyorum hala kendimi ezik yerine koyamıyorum :) Neyse ozaman antuda okuduğum bir yazıyı aktarayım buraya.. Galatasaray + Savcı+Cumhurbaşkanı +TFF + Basın 3-1 fenerbahçe :)

Pheyler Galatasarayın bize karshı 1000lerce gündür galibiyeti yoktu y,haa, gechenlerde cimbomlu bi arkadashım da sizin de 100 lerce gündür bashkanınız yok dedi, hala cevap bekliyor, Ne diyim? xD

Aykut Kocaman istifa.. Kocaman umitlerimiz dedik umitlerimize incir agici diktin..

bu arada Sike operasyonu ne alaka? Uzerimize buyuk oyunlar oynaniyor.. bunlar Botoks Aysalin bizi UEFAya sikayet etmesinden olan seyler.. Fransiz bunlar Fransiz.. biz Ataturkun evlatlariyiz..

Hepiniz uyuyorsunuz, yıllardır derdimde inanmazdınız Aykut Kocaman aslında Galatasaraylı dünde bunu ispatladı :)

Sevilla maci aklima geldi ah ulan ah ne hallere dusurduler bizi.

İddianame yi okudum renkdaş lar bizimle ilgili pek bir şey yok ama cicncon yandı Sercan karışmış:)

bu savcının ileride başı ağrır, bütün avukatlar boşuna yüklenmiyor bu adama.

çelişkilerle dolu bir iddianame.

Beyler iddianameyi okudum... Bir kac sey disinda iddialari destekleyen delilleri yok... Hic birsey cikmaz bundan.

Botokslu Aysel ve tum No Post Cocuklari gorucek.:mad:

Beyler mağlubiyeti hala hazmedemiyorum, hazmedenler varsa kendilerini nasıl terapi ettiklerine dair paylaşımda bulunabilirler mi? Bu arada bizi 3 gün oldu yenemiyor Galatasaray. Kahretsin her istatistikte böyle üstün olmak çok özel bi duygu yaaaa

Geri
Üst Alt