Hayırlı Cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hayırlı Cumalar

Pazartesi ugursuz, cuma kutsal; zırvaya bak. 2500 sayfa icerisinde en cok hayırlı cumalar yazana kutsal tag filanmı verecekler.

Herhangi bi dogumgunu veya bayram baslıgı bu kadar uzamaz, bu nereye gidiyorki, hedef ne. Poff :ays:

Cuma günleri haftada 1 gğn olur. Doğum günleri ve bayramlar yılda 1 kez olur. Uzamama sebebi bu olabilir mi :confused:

1. pazartesinin uğursuz olduğunu kim söyledi?

2. milletin bu başlığa girip haftada bir gün "iyi niyet" dileğinde bulunmasının zararı nedir?

Salı, çarşamba, perşembe, cumartesi, pazar ve gariban pazarteside her hafta bi kere oluyor :ays:

Cuma günü mübarek gün olarak belirlenmiş. Dini olarak bu böyle. Benim çok alakam olmamasına rağmen niye böyle yapıyorsunuz diye parazitlik yapmıyorum. Milletin inanışı bu şekilde.

Pff :ays:

1. pazartesinin uğursuz olduğunu kim söyledi?

2. milletin bu başlığa girip haftada bir gün "iyi niyet" dileğinde bulunmasının zararı nedir?

1. Kimse böyle bir iddiayla elinde belge kanal kanal dolaşmıyor tabii de öyle bi önyargı var; Pazartesi mi? Bööğ, ıykk bilmem ne diye ağız burun ekşimtraklaşma oluyor :ays:

2. Amacım parazitlik degil, tamerin iftirası o. Sadece baslik bi abuk sankim :ays::ays:

onun sebebi gayet iyi biliyorsun ki hafta başı olmasından dolayı.. yani tembellikten

pazar günü de hristiyanların kutsal günü olsa bile bir çok kişi tarafından tatil günü olduğu için sevilir..

başlık senin görüşüne göre abuktur, benim görüşüme göre değil.. bu kısmı uzatmak yersiz..

ptesi kötü bi gündür çünkü 1 pazar evinde dinlenirsin ertesi gün of yeaaaaaa yine mi ptesi geldi yine işe gidicez geçermi ulan bu hafta deriz ptesi sendromu tıpta pazirtiyouzpsiklojukis denir bunada

neyse peki neden cuma

onun içinde bkz.

cuma günü müslümanlar için bir bayram günü demektir. Cuma namazı cemaatle kılınır. Bu sebeple müslümanlar bir araya gelerek birbirleri ile yakından tanışmak ve görüşmek imkânı bulurlar. Her hafta müslümanların böyle bir araya gelmesi aralarındaki dostluğu artırır, birlik ve beraberliği güçlendirir.

Cuma, önemli olayların meydana geldiği çok hayırlı ve faziletli bir gündür. Peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

«Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün cuma günüdür. Adem (A.S.) o gün yaratılmış, o gün cennete konulmuş ve o gün cennetten çıkarılmıştır.» (58)

«Cuma gününde bir saat vardır ki, hangi mü’min o saatte Allah’tan bir dilekte bulunursa Allah onun dileğini kabul eder.» (59)

pazar günü de hristiyanların kutsal günü olsa bile bir çok kişi tarafından tatil günü olduğu için sevilir.

Hristiyan forumlarinda very good sunday (ingilizcemi gormezden gel, hayirli cumalar deyince benden bu cikti, Sunday kismini da msn'de Emre şey etti zaten, evet) diye bi baslik acilmaz. Zaten bizden cikar ancak. Neyse, kutlayin madem her hafta guzel guzel

Hayirli cumartesiler :ays:

Hristiyan forumlarinda very good sunday (ingilizcemi gormezden gel, hayirli cumalar deyince benden bu cikti, Sunday kismini da msn'de Emre şey etti zaten, evet) diye bi baslik acilmaz. Zaten bizden cikar ancak. Neyse, kutlayin madem her hafta guzel guzel

Hayirli cumartesiler :ays:

kaç tane hristiyan forumu okudun ki? bunu bilemeyiz ;)

bsn5oxswvotkcs1t1.jpg

Cumanız hayırlı olsun.

Cumamız mübarek olsun. Hayırlara vesile olması temennisiyle.

Yazmak istemezdim ama merak ettim doğrusu daha önceki sayfada direkt olarak bu topic'in abuk olduğu, sürekli aynı mesajları yazmanın insanlara birşey kazandırmayacağı vs. gibi yazılar görüyorum. Buna müdahele edilmemesi de ayrı bir konu açıkcası. İnsanlar birşeyleri yapıp yapmamakta özgürdür. Ama, saygı göstermek gerekir. Resmen bu kadar güzel, saf ve temiz bir topiği bile baltalamışlar. Önceki sayfada sözüm ona arkadaşım senin bu topic hakkındaki abuk düşüncelerin kadar, senin düşüncelerin de bir o kadar abuk görünüyor.

Yazmak istemezdim ama merak ettim doğrusu daha önceki sayfada direkt olarak bu topic'in abuk olduğu, sürekli aynı mesajları yazmanın insanlara birşey kazandırmayacağı vs. gibi yazılar görüyorum. Buna müdahele edilmemesi de ayrı bir konu açıkcası. İnsanlar birşeyleri yapıp yapmamakta özgürdür. Ama, saygı göstermek gerekir. Resmen bu kadar güzel, saf ve temiz bir topiği bile baltalamışlar. Önceki sayfada sözüm ona arkadaşım senin bu topic hakkındaki abuk düşüncelerin kadar, senin düşüncelerin de bir o kadar abuk görünüyor.

Aynen katılıyorum.O zaman sosyal hayatta hergün selamlaşmanında bir manası olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt