Hayırlı Cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hayırlı Cumalar

Hayırlı cumalar cuma namazını kılanların namazını Allah kabul etsin kılamayanlara Allah nasip etsin.

Cümleten hayırlı Cuma'lar.Allah kabul etsin.Amin.

Hayirli cumalar, gününüzün hayirlara vesile olmasi dilegiyle. Cenab-ül Hak milli takimimiza güç kuvvet nasip eylesin.

O değil de bu nasıl bir klavyedir. ı ve ğ yok ama ç ve ü var.

Maalesef bu duruma ben de sasiyorum. Durum söyle ki kalvyemde türk alfabesinden hiçbir harf yok. Yalniz sesli harflere nokta koyabilmek için bir tusla beraber ç harfinin fransiz alfabesinde de bulundugu için onu da kullanabiliyorum. yumusak g kullanamiyorum maalesef ama ä â ç ë ê ï î ö ô ü û ÿ var. Tekrar hayirli cumalar.

Maalesef bu duruma ben de sasiyorum. Durum söyle ki kalvyemde türk alfabesinden hiçbir harf yok. Yalniz sesli harflere nokta koyabilmek için bir tusla beraber ç harfinin fransiz alfabesinde de bulundugu için onu da kullanabiliyorum. yumusak g kullanamiyorum maalesef ama ä â ç ë ê ï î ö ô ü û ÿ var. Tekrar hayirli cumalar.

Hayırlı olsun, iyi klavye.

Google'a girdikten sonra "azerty" yazarsan nasil bir klavye oldugunu görürsün. Ö, Ü gibi harfleri P tusunun sagindaki tus sayesinde yazabiliyorum. Inanmiyorsan ss de yollayabilirim, sorun olmaz yani. Bir önceki mesajda yazdigim harflere ek olarak é è à ì ò ù de var

Hayırlı cumalar, tüm müslümanların cumalarını kutluyorum, hayırlara vesile olsun inşaallah.

Hayırlı cumalar.Allah kabul etsin.Amin.

Hayırlı cumalar..

Selamün Aleyküm, mü'min kardeslerim. Cumaniz mübarek olsun, Allah'in rahmeti, kudreti, affi, mafireti ve bereketi hepimizin üzerinde olsun. Gününüz mübarek ve hayirlara vesile olur insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt