Hayırlı Cumalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hayırlı Cumalar

Tüm müslümanların cumalarını kutluyorum, şahısları, aileleri ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını yaradanımızdan niyaz ediyorum. selam ve dualarımla.

Geç oldu ama henüz gün bitmedi...

Cuma'mız Mübarek Olsun Kardeşlerim...

ALLAH'ın Rahmeti ve Bereketi Şu Mübarek Üç Aylarda daha fazla üzerinize olsun...

Ettiğiniz edeceğiniz tüm Dua'larınız kabul olsun...

Temiz Ağızlarla ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun...(Temiz Ağız Nedir:Bir Müslüman kardeşinin bir başka Müslüman kardeşine ettiği dua halis ve berraktır...Zira Dua'ya Nail olan kişi kendi günahları için kendi günahı ile alakası olmayan bir ağızdan dua alır...Peygamber Efendimiz Bu Dua için bol bol edilmeli buyurmuştur bir Hadis-i Şerifinde...)

Cuma'mız Mübarek Olsun Kardeşlerim...

ALLAH'ın Rahmeti ve Bereketi Şu Mübarek Üç Aylarda daha fazla üzerinize olsun...

Ettiğiniz edeceğiniz tüm Dua'larınız kabul olsun...

Cumanız hayırlara vesile olsun.

Cümleten Cumanız mübarek olsun...

Cumanız mübarek olsun kardeşlerim.Allah bir sonraki cumaya erişmeyi de cümlemize nasip etsin.Amin.

Merhaba.

Hayırlı cumalar.

Tüm müslümanların mübarek cumalarını tebrik ediyorum.

Cumanız kutlu, dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul olsun.

Selam ve dualarımla.

Hayırlı cumalar...

( Umarım hepimiz için hayırlı olur gerçekten... )

Hayırlı cumalar arkadaşlar. CEnabı hak hayırlara vesile olsun, ibadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun. Hayırlı işlerinizde Cenabı Hak yar ve yardımcınız olsun.

Hayırlı cumalar arkadaşlar.

Hayır cumalar kardeşlerim.Cenab-ı mevla bu gün hatrına hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt