Hayırlı Cumalar

Cevap: Hayırlı Cumalar

cuma olsa iyi allah dostu cumartesi günü 12 de de çagırdıgı oldu köftehor hojaların :(

ama allah biliyo beni,içimden kılarım ben

namaz vakti olmadigi surece sikinti yok. yine de bir MEB'e danismali derim allah dostu...

namaz vakti olmadigi surece sikinti yok. yine de bir MEB'e danismali derim allah dostu...

sınavım kötü geçerse hep cumaya gitmedigimden olcak ve en üst mercilere kadar giderim allahın izniyle.

bu ne faşist ülke ya namazıma bile gidemiyorm

sınavım kötü geçerse hep cumaya gitmedigimden olcak ve en üst mercilere kadar giderim allahın izniyle.

bu ne faşist ülke ya namazıma bile gidemiyorm

amerikada cocuklar pazar kiliseye gidebilsinler diye okul olmuyor.

06-22 arasi ne olacak peki? zinaya devam

işte renktaş o saatlerde herşey serbest ama gecceleyin ferhalıkla soqqlarda dolaşabilinicek. avrupda yok böyle şey.

peder senelik gdio gene usa'ye takılayım peşine geleym renktaş bana yannda da iş ayarlarsın hayat akar gider

işte renktaş o saatlerde herşey serbest ama gecceleyin ferhalıkla soqqlarda dolaşabilinicek. avrupda yok böyle şey.

peder senelik gdio gene usa'ye takılayım peşine geleym renktaş bana yannda da iş ayarlarsın hayat akar gider

her zaman bekleriz

tum islam aleminin cuma gununun 1001 hayirla dolu olmasini umud ederim

Allah ve peygamber herkesin gönlünde, yüreğinde olsun. Herkes öbür tarafı düşünürse bu iş çözülür. Bismillah amin.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt