Ya rabbel alemin, dün geldim, bugün geldim, ömrüm yeterse yarın yine geleceğim. Bilirimki sen bilinmeyenleri bilir, duyulmayanları duyar, görülmeyenleri görürsün. Ya Rabbim sana yalvarıyorum, ülkemizi bölmeye çalışan vatan hainlerine ve onların âma destekçilerine fırsat verme. Şehit kanı içenleri 2 cihandada güldürme. Kelam-ı mukaddes Furkanla Kuranla ve ayetlerinle alay edenleri ve senin mübarek adını insanları kandırmak için kullanan yezitleri helak eyle. Bu milletin malını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kendi zimmetine geçiren soysuzlara kan kustur. Kimki Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşlarına iftira atıyorsa, yedi nesil evvelinden, yedi nesil geleceğine gayya kuyularından çıkartma. 20 yaşında askerime, kundaktaki bebeğime, idealist öğretmenime, hastanede görevini yaparken şehit edilen doktoruma, mühendisime, İstanbulun göbeğinde otobüslerde canlı canlı yakılan kız kardeşime bu iblisliği yapanları ve onlarla sözde müzakere edenleri 7 kat yerde ve gökte lanetle. 14 yaşında çocuğa o zaten teröristti diyenlerin, ama din adına terör yapan militanlar kahpece kendi askerlerini şehit ettiğinde ses çıkartamayanların seslerini kıs. Şüphesizki sen sabredenlerle berabersin. Bize düşen sabretmek ve senin ilahi adaletinin tecelli etmesini beklemek. Hamd sana, şükür sana, dökülen göz yaşları, akıtılan kanlar sana. Duaları karşılıksız koyma Allahım. Darda olanlara bolluk, hastalara şifa, hasret çekenlere vuslat, karanlıkta olanlara aydınlık nasip eyle. Hayırlı bereketli cumalar.