- 12 Haziran 2011
- 72.172
- 21.750
- 2.893
Emrah yıldırım recep yıldırım ile akraba mı ?
Aralarındaki bağı söylemek bana düşmez. Emrah kendi açıklasın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen cevap veriniz
alkol kullandıysan 40 gün boyunca namaz ve orucun kabul olmaz... aynısı uyuşturucu içinde geçerli..
Hiç düşünmedin mi bu adam nasıl rahat atıp tutuyor![]()
valla hiç aklıma gelmedi.. şaşırdım açıkcası
Ey inananlar sarhoş iken ne söylediğinizi bilinceye kadar namaza yaklaşmayın diyor Kuran'da. 40 gün filan bunlar yanlış bilgiler. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim sayın Ümit hodjamalkol kullandıysan 40 gün boyunca namaz ve orucun kabul olmaz... aynısı uyuşturucu içinde geçerli..
Ohoo daha çok şaşırırsın bu forumda o zaman,daha bunun derin gsc si var![]()
Ey inananlar sarhoş iken ne söylediğinizi bilinceye kadar namaza yaklaşmayın diyor Kuran'da. 40 gün filan bunlar yanlış bilgiler. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim sayın Ümit hodjam
gönül rahatlığıyla git ve aradığın huzuru bul aziz dostumHaydaaa simdi arada kaldım bak
alkol kullandıysan 40 gün boyunca namaz ve orucun kabul olmaz... aynısı uyuşturucu içinde geçerli..
gönül rahatlığıyla git ve aradığın huzuru bul aziz dostum
müdahale etmesem cumanın bereketinden faydalanamayacaktın Allah muhafazaHocanin sahtesi insanı yolundan sastırırmıs onu ögrenmiş oldum tşk
müdahale etmesem cumanın bereketinden faydalanamayacaktın Allah muhafaza
hocamiZin aklini bulandirmayalim o masum ve temiz kalsin
neyse sen o zaman çok şeyapma ben gider sana da dua ederimAkşam alcol alma durumum var bugun gidip. aksam alcol alsam sabah allah akşam yallah olayı olup günah alirmiyim teşekkürler