Hayırlı Cumalar

Hayırlı Cumalar. Dualarımız kabul olsun. Renkdaşlar bana da dua edin lütfen.

egilerek_yukselmenin_adidir_namaz.jpg

Ey inananlar sarhoş iken ne söylediğinizi bilinceye kadar namaza yaklaşmayın diyor Kuran'da. 40 gün filan bunlar yanlış bilgiler. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim sayın Ümit hodjam

“…Muhammed’i kudret ve iradesiyle yaşatan Allah'a (cc) yemin ederim ki, midesine
haram bir lokma indiren kulun kırk gün hiçbir ameli kabul edilmez…” (Buhari) Hadis-i şerif..

Peygamber kur'andaki Muhkem ayetleri yani ''anlaşılamayan Ayetleri'' açıklamak için gönderildi.. sadece kur'ana bakarsan bişey anlamazsın... peygamber boşuna gönderilmedi

Gereken cevabı arkadaş vermiş.

Bir daha bilmediğin konularda ahkam kesmeye kalkmazsan bu tarz komik yorumlarına maruz kalmamış oluruz biz de.

ben hadisi şerife göre konuşurum sana soracak değilim ahkam kesip kesmeyeceğimi.. kendi kendime sallamıyorum.. Buhari hadis kitabında ne yazıyorsa onu okurum ben..

Edit : Video'daki şahısa zerre güvenmıyorum..sen ınanıyorsan saygı duyarım ben ınanmıyorum

Son düzenleme:
ben hadisi şerife göre konuşurum sana soracak değilim ahkam kesip kesmeyeceğimi.. kendi kendime sallamıyorum.. Buhari hadis kitabında ne yazıyorsa onu okurum ben.. şimdi kaybolabilirsin...

Salladığın ortaya çıktı.

Koskoca profesör öyle bir şey yok diyor senin aklına mı güvenecek millet?

Okumak var bir de okuduğunu anlamak var. Anlamıyorsan boşa konuşma insanları dini olarak da yanlış yönlendirme.

“…Muhammed’i kudret ve iradesiyle yaşatan Allah'a (cc) yemin ederim ki, midesine
haram bir lokma indiren kulun kırk gün hiçbir ameli kabul edilmez…” (Buhari) Hadis-i şerif..

Ben burada Hadis-i şerife göre konuşuyorum.. kendi kendime sallamasyon yapmıyorum.. güvenmıyorsanız açın hadis kıtablarını okuyun.. insanlara hakaret ederek zan altında bırakmayın... bazı kendi beğenmiş şahıslara duyurulur

Hayırlı cumlar

Gitmiyom günahı ümite

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salladığın ortaya çıktı.

Koskoca profesör öyle bir şey yok diyor senin aklına mı güvenecek millet?

Okumak var bir de okuduğunu anlamak var. Anlamıyorsan boşa konuşma insanları dini olarak da yanlış yönlendirme.

birader kaybol Allah aşkına gözünü seveyim sizin gibi ınsanlar ne zaman bitecek merak ediyorum... hala salladı diyorsun.. aç hadis kitabını oku.. kaynakta verdim ''Buhari'' güvenilir kaynak..

bana güvenmıyorlarsa araştırsınlar en üstteki yorumlarda belirttim zaten ''Google amcaya'' sorun dedim.. senın alaman kıt mı ? yoksa ''Mesleğin olan Trollük gereğimi yapıyorsun bunları'' ??

Hayri ve Berat r'daşlarımızın en çok sevdiği ve değer verdiği gün olan Cuma'ya eriştik şükür.

Hayırlı cumalar.

ne cins insanlar var ya.. Kaynak verdim hala salladı diyor.. Allah ilk önce akıl ihsan etsin..

Bu konu da, isi rast gitsin diye "hayirli cumalar" diyenlerle dolmus.

Ne de olsa moda oldu "hayirli cumalar" diyip, indire gandi yapmak yeni türkiye'de (!)

Geri
Üst Alt