Hayrettin Demirbaş: "Muslera'nın yerine Mert Günok alınmalı"

Sadece 2 yildiz mi, ne yaptin sen renktas. Bizde türkiyenin en iyi forveti Burak, Türkiyenin en iyi orta sahasi Selcuk, Türkiyenin en iyi stoperi Semih var. Bunlar da yildiz degil mi?

Evlatlarimiza sahip cikalim :red::red::D:D

Hahaha haklisin kardes, büyük haksizlik ettim evlatlarimiza onlar dünya degil space yildizi :) :) :D

hayro o degil de sen olmasan zamaninda psg'yi 4-0 yenicektik ali sami yende. sayende mac 4-2 bitti. o isi ne yapicaz?

Son düzenleme:
Aslında yetenekli kaleciydi, ironi yapmıyorum, vallahi samimiyim!...Ama niye ''Aslında'' dediğim ortada...:38573:

Ulan biraz konusurken mantikli konusur diyelim ki Muslerayi sattik.Simdi fenerden Merti nasil alacan.Merti alabilmek icin bize azize amca en az 25 milyon euro ceker en iyi kalecimiz bu fiyattan asagi satmayiz der 1 milyonluk adami bize keklerdi yani :) Hadi onu gectim Merti azize amca satar mi hangi mantikla konusuyorsun.Azize amca Mert iyi kaleci olsa Volkan ayisi gecer miydi kaleye :D

Yorumları da kaleciliği gibi ofsayt. Vaktiyle taraftar çok küfretti özlemiş o günleri.

Önerdiği kalecinin futbol kariyerini bitirmesi lazım , daha hayır etmez mert :D

Eski futbolcuların yabancı düşmanlığı ne zaman sona erecek.

mersin de nihat var erciyes de gökhan bizim yönetim bu kadar mı kör yıllardır anadolu takımlarında iyi kaleciler var ama biz eray la aykut la idare ediyoz

yapma-hayrettin_213625.jpg

konu kilit :D :D :D

biz Musleranın yeteneğini bile aşağılara çeken bir takımız biz Muslera' ı değil o bizi değiştirecek bence..

adam kupa maçında o kadar pozisyon kurtardı, o kadar penaltı kurtardı bizim oyuncular zahmet edip bir tane fazladan atamadı bunları unutmadık

Adam yememiş içmemiş. Muslera'nın aldığı paralara takmış kafayı.

Hay sizin zihniyetinize edeyim ben kurmalı yardakçılar.

Muslera yerine degil, Muslera'nin yanina alınmalı

Rekabet lazim.

Geri
Üst Alt