Hayri Ağabey Neden Her Mesaja İngilizce Bir Şeyler Sıkıştırıyor?

Ahmet Künkçü

Hamzaoğlu Hamza
Parçalı Üye
Evet seveni pek fazla sayın moderatörün. hakkında ters bişey söylemeye gelmiyor. FATİH TERİM gibi susturur al buna konuş falan der neme lazım diyen çok herhalde... Ama ben artık duramıyorum. Bu türkçesini tamamen yitirmiş zat her mesajın sonuna bir m8 sıkıştırıyor ki yemin ediyorum topa bakan chedjou'dan bile daha gıcık. İngilizce forum yapmıyoruz sonuçta, herkes TÜrkçe biliyor konuşuyor. Neyi kanıtlamak için, veya birşeyi kanıtlamak için mi yapıyor onu da bilmiyoruz... Amaçsız... Öyle de bir şey...

Bilen varsa sevindirsin...

Son olarak can sıkıyorsun Hayri CUND yazar ve forumun özgürlüğüne yollarımı ve kollarımı açarım...

Şimdi "u wot m8" gelir de iddiaları boşa çıkarmak isterse diye Louis CK'den anlayacağı dilde: 1.30'dan itibaren izlesin...

You're an asshole - Louis CK - YouTube

Son düzenleme:
konunun maksadı hayriyi kullanarak chedjou kardeşimizi antipatik göstermek gibi geldi.

Başlıkta anlam bozukluğu var.Editlersen daha hoş durur

ekşi'deki alışkanlıklar... :(

konunun maksadı hayriyi kullanarak chedjou kardeşimizi antipatik göstermek gibi geldi.

yok Chedjou'ya karşı bir şeyim yok ama cenkin golünde top önünden geçerken seyretmesi baya canımı sıkmıştı... Yarın taş gibi oynasın yine severim... adama karşı bir durumum yok yani.. maksadım direkt olarak CUND...

Son düzenleme:
adamın tarzı bu napalım yani solid m8

bu ne ya

HAKAN DELIKANLInin adami misin
o mu saldi seni ustume
izah et de bilelim kunkcuoglu

ekşi'deki alışkanlıklar... :(

yok Chedjou'ya karşı bir şeyim yok ama cenkin golünde top önünden geçerken seyretmesi baya canımı sıkmıştı... Yarın taş gibi oynasın yine severim... adama karşı bir durumum yok yani.. maksadım direkt olarak CUND...

chedjou candır hayri'nin ne olduğu belli değil.

gereksiz bir konu olmuş kusura bakma

edit: olması gereken başlığı da yazayım. çöpe gidecekse de düzgün gitsin

Hayri Cund'un Her Mesaja İngilizce Bir Şeyler Sıkıştırmasının Nedeni Nedir?

Son düzenleme:
Başlığı da editlemeyelim ibreti alem olarak kalsın

m8

İdris onun adına yazıyor ve türkçesi kötü

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

rotschild gibi konuşma yasağı var sanki... algı operasyonunuz başarılı olamayacak...

kimdir tanımam... Yansıtma politikası güdülüyor... Ben basit bir soruyla yola çıktım...

cidden gereksiz olmuş. bunu hayri'ye mesaj atıp sorabilirdin. veya bir mesajına alıntı yapabilirdin. yoksa konuşma yasağı yok. konu açmana gerek yoktu.

Geri
Üst Alt